Χειρουργείται ο Τσόχλας

Χειρουργείται ο Τσόχλας

Gazzetta team
Χειρουργείται ο Τσόχλας

bet365

Ο Απόλλων Τσόχλας έχει να διαχειριστεί μια από τις δυσκολότερες στιγμές στην καριέρα του καθώς αύριο(24/5) θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στους χιαστούς.

Ο έμπειρος γκαρντ τραυματίστηκε σε μια ανύποπτη φάση, στη διάρκεια του πρώτου αγώνα playoffs με την ΑΕΚ στο PAOK SPORTS ARENA. Η αρχική διάγνωση (ρήξη χιαστών) επιβεβαιώθηκε έπειτα από και τη δεύτερη μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε και όπως ενημέρωση η ΚΑΕ… «ο έμπειρος γκαρντ του ΠΑΟΚ, που τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι των playoffs με την ΑΕΚ, υποβλήθηκε την Τρίτη σε νέα μαγνητική τομογραφία, η οποία επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση: ρήξη χιαστών συνδέσμων στο δεξί πόδι. Ο Τσόχλας θα περάσει το πρωί της Πέμπτης την πόρτα του χειρουργείου για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης από τον γιατρό της ομάδας, χειρουργό ορθοπεδικό Ιωσήφ Γαβριηλίδη.

Το μυαλό όλων μας είναι στον Απόλλωνα και τον περιμένουμε το συντομότερο δυνατό κοντά μας...».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα