Γιατράς: «Μεγάλη μας τιμή»

Γιατράς: «Μεγάλη μας τιμή»

Γιατράς: «Μεγάλη μας τιμή»

bet365

Ο Μάκης Γιατράς και ο Νίκος Γκίκας στάθηκαν στο πολύ καλό μπάσκετ που έπαιξαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Προμηθέας είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος με τον προπονητή και τον αρχηγό της ομάδας να είναι ικανοποιημένοι.

Οι δηλώσεις του Μάκη Γιατρά:

«Είναι μεγάλη τιμή για μας που κάθομαι δίπλα σε προπονητές και παίκτες που είναι κορυφαίοι στην Ευρώπη. Είχαμε σταθερή πορεία, ήμασταν ανταγωνιστικοί. Παίξαμε ωραίο μπάσκετ και θέλω να χαρούμε τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό».

Για τη βία: Στην Πάτρα υπήρχε τρομερή ατμόσφαιρα με οικογένειες και παιδιά ενώ και κανείς αντίπαλος δεν είχε παράπονο από τη φιλοξενία μας.

Οι δηλώσεις του Νίκου Γκίκα:

«Για μας είναι απόλυτη χρονιά μόνο που βρισκόμαστε εδώ. Κανείς μας δεν πίστευε στην αρχή της σεζόν πως θα καθόμαστε εδώ. Βγήκαμε τρίτοι σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και το κρατάμε σαν εχέγγυο για το μέλλον. Μπροστά μας έχουμε παιχνίδια χωρίς άγχος, έχουμε τραυματισμούς, αλλά θα δείξουμε χαρακτήρα. Εύχομαι να δείξουμε πως δεν ήταν τυχαία η μέχρι τώρα παρουσία μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα