Πασκουάλ: «Πέρυσι απάντησα για τη βελτίωση της Α1 και κανείς δε με πήρε σοβαρά»

Πασκουάλ: «Πέρυσι απάντησα για τη βελτίωση της Α1 και κανείς δε με πήρε σοβαρά»

Gazzetta team
Πασκουάλ: «Πέρυσι απάντησα για τη βελτίωση της Α1 και κανείς δε με πήρε σοβαρά»

bet365

Ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στα playoffs της Basket League ενώ εξέφρασε το παράπονο πως πέρυσι κανείς δεν τον πήρε σοβαρά ως προς τη βελτίωση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή του Παναθηναϊκού:

Είναι η δεύτερη χρονιά μου και ελπίζω του χρόνου να μη χρειάζομαι μεταφραστή. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι σε αυτό το τραπέζι με σπουδαίους προπονητές και παίκτες, Πάντα δυστυχώς ένας κερδίζει, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα πάντα. Η ζωή έχει δείξει πως πολλές φορές προσπαθείς και κερδίζεις και άλλες φορές προσπαθείς και χάνεις. Ελπίζω και οι 4 ομάδες να χαρίσουν όμορφο θέαμα και όλοι οι θεατές να το χαρούν χωρίς κανένα είδος βίας. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλή ομάδα, έχει 11/12 νίκες στα τελευταία ματς και προετοιμάζει τακτικά άριστα τους αγώνες της. Όπως είπαν Σπανούλης και Σφαιρόπουλος... ας κερδίσει ο καλύτερος.

Για τη βία: Οι πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος πρέπει να δώσουμε το καλό παράδειγμα ώστε να μην υπάρξει βία στα παιχνίδια. Αφού είμαστε και κάτω από την Ακρόπολη ας χρησιμοποιήσουμε το πνεύμα της.

Για τον Προμηθέα: Αξίζει να βρίσκεται εδώ, παίζουν αρκετά έξυπνο μπάσκετ, κάθε μέρα βελτιώνονται και για το διάστημα που βρίσκομαι στην Ελλάδα νομίζω πως έχει προέλθει από μία πολύ σοβαρή δουλειά πολλών παραγόντων του Προμηθέα και μπορούν να γίνουν παράδειγμα.

Για τις εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τι θα ήθελε να βελτιωθεί: Δύσκολη ερώτηση γιατί οι κοινωνίες Ισπανίας κι Ελλάδας είναι διαφορετικές και θα χρειαστεί να πιούμε έναν καφέ για να το αναλύσουμε. Είναι δύσκολο να το απαντήσω τώρα. Υπάρχουν πολλές ομάδες από διάφορες γεωγραφικές θέσεις. Πέρυσι είχα απαντήσει και κανείς δε με πήρε σοβαρά οπότε δε θέλω να πω κάτι τώρα.

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας του: Η ομάδα μας είναι σε καλό επίπεδο με όλες τις δυσκολίες που μπορεί να υπάρχουν. Είμαστε χαρούμενοι για το αήττητο μας, αλλά ξεκινάμε από το μηδέν. Είμαστε ήρεμοι κι αποφασισμένοι. Ο ΠΑΟΚ παίζει καλά αυτή την εποχή και οφείλουμε να προετοιμαστούμε με σοβαρότητα για τα παιχνίδια απέναντί τους. Ο ΠΑΟΚ επιθετικά είναι πολύ διαβασμένος πάντα ενώ παίζει και καλή άμυνα. Μπορεί κι αλλάζει γρήγορα τα συστήματά της και θα χρειαστεί το 100%.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας ανέφερε πως, «Το 26-0 είναι κάτι για το οποίο δουλέψαμε σκληρά, αλλά τα playoffs είναι κάτι διαφορετικό. Μας έδωσε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει αν επικεντρωθούμε στη σειρά με τον ΠΑΟΚ. Αν προχωρήσουμε θα βρούμε απέναντι μία πολύ δυνατή ομάδα και θα είναι ανταγωνιστικοί οι τελικοί. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το πρωτάθλημα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα