Μαυροειδής: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το 1-0»

Μαυροειδής: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το 1-0»

Gazzetta team
Μαυροειδής: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη για το 1-0»

bet365

Ο Δημήτρης Μαυροειδής στάθηκε στην διαχείριση της νέας πραγματικότητας μετά την κατάκτηση του BCL και εξήγησε ότι η ομάδα του θέλει να κάνει το... 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά τα όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Kαλησπέρα σας...

Έχουμε μπροστά μας μια δύσκολη δοκιμασία με αντίπαλο τον φορμαρισμένο ΠΑΟΚ. Όπως είπε και ο προπονητής μας στη φάση αυτή ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Έχει μια πολύ καλή ομάδα, πολύ καλά δουλεμένη. Θεωρώ, ωστόσο, ότι είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση.

Δώσαμε όλο μας τον εαυτό στις αναμετρήσεις του Final 4 του Basketball Champions League. Υπήρξε μια δημιουργική πίεση, που συνέβαλε στη μεγάλη επιτυχία. Πρέπει να διαχειριστούμε τη νέα πραγματικότητα τώρα. Να ξαναβρεθούμε πνευματικά και ψυχολογικά και να κατορθώσουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά στο Πρωτάθλημα.

Έχουμε αποδείξει κατ’ επανάληψη κατά την εφετινή περίοδο, ότι μας αρέσουν τα δύσκολα. Για άλλη μια φορά, λοιπόν, εγώ και οι συμπαίκτες μου θα επιδιώξουμε, πιστοί στο πλάνο του Κόουτς Σάκοτα και των συνεργατών του, να πετύχουμε το καλύτερο.

Πάμε στη Θεσσαλονίκη, για το 1-0. Για να παίξουμε για την πρόκριση μπροστά στον κόσμο μας, το ερχόμενο Σάββατο...»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα