Παπαθεοδώρου: «Από σήμερα σκεφτόμαστε την ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Από σήμερα σκεφτόμαστε την ΑΕΚ»

Παπαθεοδώρου: «Από σήμερα σκεφτόμαστε την ΑΕΚ»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκανε τον απολογισμό του ΠΑΟΚ για την κανονική περίοδο και σχολίασε την σειρά των playoffs με την ΑΕΚ.

Αρχικά ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Τελειώσαμε την κανονική περίοδο με άλλη μία νίκη. Σήμερα υπήρχαν δύο ομάδες με διαφορετικό επίπεδο συγκέντρωσης και κινήτρου. Η Λάρισα εξασφάλισε την παραμονή της την προηγούμενη αγωνιστική. Εμείς θέλαμε να χρησιμοποιήσουμε αυτό το παιχνίδι για να επανέρθουμε στον ρυθμό που ήμασταν και να δοκιμάσουμε πράγματα για τη συνέχεια. Κάναμε ένα εξαιρετικό τελείωμα στην κανονική περίοδο.

Στις 15/02 ήμασταν στην 7η θέση, κάναμε όμως πορεία πρωταθλητισμού και εξασφαλίσαμε και το πλεονέκτημα στα playoffs. Η ομάδα έδειξε τεράστια εξέλιξη και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο σε άμυνα και επίθεση στα τελευταία παιχνίδια. Από σήμερα σκεφτόμαστε το ματς με την ΑΕΚ που είναι μία εξαιρετική ομάδα και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Να κρατήσουμε τα ωραία κομμάτια που είχαμε και να είμαστε σκληροί ψυχικά για να φτάσουμε στην νίκη. Θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου και να δώσω εκ μέρους όλης της ομάδας συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου στην ποδοσφαιρική ομάδα». 

Για το τι κρατάει από τον σημερινό αγώνα είπε: «Το πιο σημαντικό είναι ο ρυθμός. Μία απλή λέξη με πολλές προεκτάσεις. Ο ρυθμός έχει να κάνει με τη συγκέντρωση σου, την ταχύτητα και εκτέλεση, αλλά και τις συνεργασίες σε άμυνα και επίθεση. Παρότι δεν βρήκαμε αντίσταση, παίξαμε σε πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα». 

​Για τη διακοπή σχολίασε: «Εκεί που έγινε η διακοπή, είναι δύσκολο να μείνει συγκεντρωμένος κάποιος και να έχει τον ίδιο ρυθμό. Αντιμετωπίσαμε θέματα που εμφανίστηκαν ειδικά στο πρώτο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό. Βελτιωθήκαμε στο ματς με τον Πανιώνιο και σήμερα ίσως χρειαζόμασταν ένα πιο σκληρό παιχνίδι για να δούμε 100% που είμαστε. Το επίπεδο των προπονήσεων είναι πολύ καλό και το κίνητρο είναι μεγάλο, ειδικά κόντρα στην ΑΕΚ που είναι και ο πρώτος αγώνας των playoffs». ​

Για την αγωνιστική κατάσταση της ΑΕΚ υποστήριξε: «Δεν ξέρω πως προπονούνται. Μετά την επιτυχία δεν είναι εύκολο να αντιδράσεις θετικά άμεσα. Στα παιχνίδια που κρίνονται όμως τα πράγματα, είναι πολύ καλή και σε όλα τα μεγάλα παιχνίδια οι παίκτες δήλωσαν παρόντες. Δεν περιμένουμε μία ομάδα χαλαρή. Περιμένουμε την ΑΕΚ που κέρδισε το Κύπελλο και το Champions League». 

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί τόνισε: «Είναι διαφορετικός τύπος παιχνιδιών στις δύο νίκες. Το πλεονέκτημα της έδρας είναι αβαντάζ για εμάς, όμως ισορροπείται από την ποιότητα και τις επιτυχίες του αντιπάλου. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο πλεονέκτημα. Στο γήπεδο θα φανεί ποιος είναι καλύτερος αυτό το χρονικό διάστημα. Πιστεύω θα υπάρχει βοήθεια από τον κόσμο αν και είναι εργάσιμη μέρα. Να υπάρχει μία κόσμια και καλή ατμόσφαιρα και να βοηθήσουν να κερδίσουμε το παιχνίδι». ​

Best of internet