Προσήχθη ο φίλος του Άρη που έφτυσε τον Χάρις

Gazzetta team
Προσήχθη ο φίλος του Άρη που έφτυσε τον Χάρις

bet365

Η Αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του οπαδού του Άρη που έφτυσε τον Ραμόν Χάρις, ενώ το φύλλο αγώνα σημειώνει ξεκάθαρα τι ακριβώς έγινε στην επίμαχη φάση.

Η εμπειρία και η αντίδραση του Γιάννη Γεωργαλλή ουσιαστικά γλίτωσε τα χειρότερα στη Ρόδο καθώς όπως σημειώνεται και στο φύλλο αγώνα, οπαδός του Άρη έφτυσε τον Ραμόν Χάρις κι αυτός ήταν ο λόγος της αντίδρασης του Αμερικανού. «2’59’’ πριν το τέλος του αγώνα ο Νο2 της ομάδας του Κολοσσού μετά από προσπάθειά του για κόψιμο αντιπάλου βρέθηκε εκτός ορίων μπροστά στα προστατευτικά κάγκελα των φιλάθλων του Άρη. Ένας εξ’ αυτών τον έφτυσε στο πρόσωπο με αποτέλεσμα ο παίκτης του Κολοσσού να πηδήξει τα κάγκελα και να βρεθεί στον χώρο των οπαδών του Άρη χωρίς να υπάρχει σωματική βία εκατέρωθεν. Με την παρέμβαση του Νο10(Γεωργαλλής) και των παραγόντων των δύο ομάδων το επεισόδιο έληξε. Ο παίκτης της Α ομάδας(Harris) αποβλήθηκε», αναφέρει το φύλλο αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα