Σάκοτα: «Είναι αργά για μεταγραφές»

Σάκοτα: «Είναι αργά για μεταγραφές»

bet365

Ο Ντράγκαν Σάκοτα μίλησε για τη νίκη επί της Κύμης, το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη και τη σειρά με τον ΠΑΟΚ στα playoffs.

«Ο στόχος ήταν να κερδίσουμε και το κάναμε. Κάπως έτσι περίμενα το παιχνίδι. Το ίδιο θα ήταν ακόμα κι αν παίζαμε με ομάδα με καλύτερο υλικό από εμάς. Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε προπονήσεις και να φτιάξουμε τη φόρμα μας, εστιάζουμε στα παιχνίδια. Στο δεύτερο μέρος ήμασταν ευχαριστημένοι, ήμασταν πιο πιεστικοί και σκοράραμε στον αιφνιδιασμό. Είχε σημασία για εμάς μόνο να κερδίσουμε».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο μεταγραφής: «Όχι. Δεν υπάρχει θέμα. Είναι αργά. Οποιοσδήποτε αν έρθει αυτή τη στιγμή είναι σε άλλο ρυθμό, εμείς είμαστε σε άλλο ρυθμό. Αυτοί είμαστε, δεν είχαμε δυστυχώς περιθώρια να βελτιωθούμε. Είναι θέμα κούρασης πιο πολύ. Η κούραση έρχεται και περνάει, αλλά πρέπει ψυχολογικά να γυρίσεις στον καλό ρυθμό».

Για τη σειρά αγώνων στα playoff με τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να διαλέξουμε. Όλες οι ομάδες που ήταν μπροστά μας ήταν καλύτερες και σίγουρα είναι φαβορί».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα