Αγγέλου: «Ο Κολοσσός έβαλε τα μεγάλα σουτ»

Αγγέλου: «Ο Κολοσσός έβαλε τα μεγάλα σουτ»

bet365

Ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στα διαφορετικά ποσοστά ευστοχίας του Άρη σε σχέση με τον Κολοσσό Ρόδου στα τρίποντα αλλά και στις συνθήκες υπό τις οποίες έπαιξε η ομάδα στον δεύτερο γύρο.

Ο προπονητής του Άρη σημείωσε αρχικά ότι «ο Κολοσσός Ρόδου έκανε καλύτερη αρχή στο παιχνίδι σε σχέση με μας, δημιουργώντας δύο όψεις στο παιχνίδι. Εμείς είχαμε 1/14 τρίποντα, ο Κολοσσός είχε 7/14 και δεδομένου του ποσοστού του 50% στα τρίποντα, θεωρώ ότι οι 35 πόντοι που δεχθήκαμε ήταν επιτυχία. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να ψάξουμε το παιχνίδι και θέλαμε να εμφανιστούμε ιδιαίτερα δυνατοί στα τελευταία 3-4 λεπτά. Καταφέραμε να αλλάξουμε ενεργειακά το παιχνίδι και το μομέντουμ αλλά εκεί ο Κολοσσός είχε 5/5 τρίποντα – άμεσα ή έμμεσα. Δύο από τον Γεωργαλλή, δύο από τον Ράιτ κι ένα από τον Ουέαρ. Στο κλειστό παιχνίδι δηλαδή ο Κολοσσός έβαλε τα μεγάλα σουτ και κέρδισε».

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ευχαρίστησε όλο το ιατρικό επιτελείο για την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα. «Η χρονιά τελείωσε για μας και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν γι’ αυτήν την ομάδα. Ιδιαίτερα στην ιατρική ομάδα μας γιατί πραγματικά τον τελευταίο μήνα έκαναν μεγάλη προσπάθεια ούτως ώστε να είναι έστω στο 30% οι Μπελ, Αθηναίου, Τσαϊρέλης».

Αργότερα, στην κάμερα της ΕΡΤ ο κ. Αγγέλου ρωτήθηκε για τον επίλογο της χρονιάς και απάντησε ότι «κυνηγήσαμε αυτόν τον στόχο γιατί θέλαμε να δώσουμε στους παίκτες τη δυνατότητα να παίξουν μπάσκετ 350-400 κατοχών απέναντι σε μια ομάδα καλύτερης ποιότητας. Και το θέλαμε αυτό γιατί ο παίκτης πρέπει να έχει στον δίσκο της εμπειρίας του τέτοιες στιγμές, πολλώ δε μάλλον ο Άρης που έχε αρκετά νέα παιδιά».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα