Ρέθυμνο - Πανιώνιος 90-78

Gazzetta team
Ρέθυμνο - Πανιώνιος 90-78

bet365

Απίθανο, μυθικό, απίστευτο φινάλε στην Α1! Μπορεί ο Πανιώνιος να γνώρισε την ήττα από το Ρέθυμνο με 90-78, αλλά οι Νεοσμυρνιώτες πανηγυρίζουν την παραμονή τους στην Basket League μετά το απίστευτο δώρο των υποβιβασμένων Τρικάλων μέσα στην Αμαλιάδα!

Ούτε στα πιο τρελά τους όνειρα δεν περίμεναν τέτοια εξέλιξη στον Πανιώνιο!

Αν και οι «κυανέρυθροι» δεν κατάφεραν να νικήσουν στο Ρέθυμνο, ήρθε το... φοβερό δώρο των (σχεδόν διαλυμένων) Τρικάλων στην Αμαλιάδα ή αν προτιμάτε η αυτοκτονία του Κόροιβου που κρατούσε την τύχη στα χέρια του, αλλά την πέταξε στα σκουπίδια!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η ήττα με 90-78 πέρασε σε δεύτερη μοίρα για τους «κυανέρυθρους» αφού η νίκη των Τρικάλων ήταν αρκετή για να τους κρατήσει στην μεγάλη κατηγορία και την επόμενη σεζόν. Απλούστατα η ομάδα της Νέας Σμύρνης «είχε» την ισοβαθμία με τον Κόροιβο τον οποία και έστειλε στην Α2 κατηγορία!

Αν μη τι άλλο ήταν ένα απίστευτο φινάλε στην Basket League! Όσον αφορά το ματς; Αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Το Ρέθυμνο μπορεί να μην κυνηγούσε τίποτα ωστόσο ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις του αγώνα και έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή σεζόν.

Ο Στεφάν Μούντι με 20 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων, οι οποίοι από το δεύτερο δεκάλεπτο και μετά ήταν τα... αφεντικά του παρκέ. Ουσιαστικά ο Πανιώνιος μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο έκανε αισθητή την παρουσία του (14-20) αφού στη συνέχεια το Ρέθυμνο ανέβασε στροφές, προηγήθηκε στο ημίχρονο (38-35) και έστειλε τον δείκτη του σκορ στο +17 (69-52) με τη λήξη της τρίτης περιόδου.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Το Ρέθυμνο στηρίχθηκε πολύ στα μακρινά του σουτ με 12/28 τρίποντα, ενώ κατάφερε να περιορίσει αισθητά τη δράση των Μπρέιζελτον, Τσούπκοβιτς και Σακελλαρίου οι οποίοι αποτελούν τα βασικά όπλα του Πανιωνίου.

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Οι Μούντι (20π., 3/5τρ.) και Ντεσίλντς (18π., 4/6τρ.) ήταν εκείνοι που οδήγησαν το Ρέθυμνο στην τελική επικράτηση.

ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΑΝ: Οι Τσούπκοβιτς (0/4 σουτ) και Σακελλαρίου (1π., 0/3 σουτ) δεν βοήθησαν καθόλου τον Πανιώνιο σε αυτό το ματς.

ΣΗΜΕΙΟΚΛΕΙΔΙ: Το τρίτο δεκάλεπτο και το επιμέρους 31-17 με το οποίο το Ρέθυμνο έστειλε τη διαφορά στους 17 πόντους (69-52).

ΑΦΑΝΕΙΣ «ΗΡΩΕΣ»: Πολύ δουλειά στη ρακέτα από τον Γκούντγουιν με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ.

TI ΠΕΤΑΝΕ: Το Ρέθυμνο τα 16 λάθη, ενώ ο Πανιώνιος τις 11 χαμενες βολές και τα 17 λάθη,

Τα δεκάλεπτα: 14-20, 38-35, 69-52, 90-78

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα