Έτοιμος και με ισχυρό κίνητρο ο Άρης στη Ρόδο

Έτοιμος και με ισχυρό κίνητρο ο Άρης στη Ρόδο

Έτοιμος και με ισχυρό κίνητρο ο Άρης στη Ρόδο

Μια νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου θα οδηγήσει τον Άρη στα playoffs της Basketleague κι αυτό το στοιχείο αν μη τι άλλο δείχνει το υψηλό κίνητρο των «κίτρινων».

Χωρίς προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Κολοσσό καθώς στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Βασίλης Χρηστίδης, ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί με μια προπόνηση στο Κολέγιο Ρόδου. Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι η τελευταία νίκη του Άρη στο νησί επιτεύχθηκε επί ημερών Βαγγέλη Αγγέλου! Για την ακρίβεια και πάλι στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της σεζόν 2012-13, οι «κίτρινοι» είχαν κερδίσει με 82-99 χάρη στο ρεσιτάλ ευστοχίας τους (16/28) έξω από τη γραμμή του τριπόντου. Εκ τότε, ο Κολοσσός Ρόδου – εύκολα ή δύσκολα – κερδίζει τα παιχνίδια.

Πλέον όμως διακυβεύεται μια θέση στα playoffs του Πρωταθλήματος και σ’ αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Σάββας Καμπερίδης (συνεργάτης του Αγγέλου) στις δηλώσεις του στο www.arisbc.gr. «Στα προηγούμενα παιχνίδια η ομάδα κατάφερε να διαχειριστεί την πίεση του αποτελέσματος με επιτυχία κι έτσι ο αγώνας με τον Κολοσσό θα κρίνει τη θέση στα play offs. Η ομάδα έχει ισχυρό κίνητρο, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη θα αποτελέσει μια ακόμη μικρή επιβεβαίωση ότι κινείται και λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να πετύχουμε το στόχο μας είναι σημαντικό να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε συνεπείς και συγκεντρωμένοι για 40 λεπτά. Η αμυντική προσέγγιση θα πρέπει να είναι αντίστοιχη των προηγούμενων αγώνων, ούτως ώστε να καταφέρουμε να περιορίσουμε την επιθετική λειτουργία του Κολοσσού, ο οποίος παρουσιάζεται πάντα ισχυρός στην έδρα του», είπε.

Best of internet