Κρουμπάλι: «Πρόβα για τα playoffs»

Gazzetta team
Κρουμπάλι: «Πρόβα για τα playoffs»

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μίλησε για το ματς του ΠΑΟΚ με τον ΓΣΛ Φάρο (13/5, 17:00) και ανέφερε πως η ομάδα του ήδη σκέφτεται τα playoffs.

Aναλυτικά όσα έγραψε ο σέντερ του ΠΑΟΚ στο blog στον ΕΣΑΚΕ

«Γεια σας φίλοι μου,

Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δείξαμε τον καλό μας εαυτό και πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη η οποία μας έδωσε την 4η θέση και το πλεονέκτημα έδρας για τον πρώτο γύρο των play off. Αυτός ήταν ο στόχος μας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον πετύχαμε.

Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας Φάρο. Μπορεί να ξέρουμε από τώρα την θέση στην οποία θα τερματίσουμε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι σημαντικό παιχνίδι. Θα είναι η τελευταία μας πρόβα για τα play off και θα πρέπει να παρουσιαστούμε δυνατοί και γεμάτοι ενέργεια, όπως κάνουμε σε όλα τα τελευταία παιχνίδια.

Θα είναι ωραίο να έχουμε την υποστήριξη του κόσμου μας για να μας ωθήσει για τη συνέχεια. Στο ματς της Τετάρτης, ο Πανιώνιος δεν είχε φιλάθλους λόγω τιμωρίας και πάντα αυτό είναι πολύ παράξενο για έναν αθλητή. Είναι πολύ διαφορετική εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ένα άδειο γήπεδο.

Θεωρώ ότι η ομάδα μας είναι έτοιμη για τα play off. Θέλουμε να προκριθούμε στα ημιτελικά και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε μέχρι το τέλος. Παίζουμε καλά, αισθανόμαστε δυνατοί και όσο μένουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάποιον αντίπαλο»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα