Μολυβδάς: «Το Ρέθυμνο έχει εκρηκτικούς παίκτες»

Gazzetta team
Μολυβδάς: «Το Ρέθυμνο έχει εκρηκτικούς παίκτες»

bet365

Ο Άρης προετοιμάζεται για τον αυριανό(9/5, 18:00) αγώνα με το Ρέθυμνο στο Nick Galis Hall και ο Θανάσης Μολυβδάς σκιαγράφησε την κρητική ομάδα και στάθηκε στη ταχύτητα των παικτών της.

Σκόραρε ο Κλέι Τόμπσον τουλάχιστον 25 πόντους στον αγώνα Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς - Νιού Όρλεανς Πέλικανς; Στη vistabet έχει επιστροφή στοιχήματος*!(21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, περιέγραψε το Ρέθυμνο στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Άρης σημειώνοντας αρχικά ότι «καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη του αγώνα με το Ρέθυμνο είναι ο έλεγχος του ρυθμού. Η αλλαγή στη θέση του πλέι μέικερ και η αντικατάσταση του Armstead με τον Hickey καθιστά το Ρέθυμνο ακόμη πιο επικίνδυνο στο παιχνίδι στο ανοικτό γήπεδο, καθώς κύριο χαρακτηριστικό του νέου πόιντ γκαρντ του αντιπάλου μας είναι η ταχύτητα. Παράλληλα ο Stefan Moody αποτελεί έναν από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες του πρωταθλήματος με μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα στο ανοικτό γήπεδο, αλλά και στο ένας εναντίον ενός στο μισό γήπεδο.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε καλές επιλογές στην επίθεση, ώστε να μην δώσουμε στους αντιπάλους μας τη δυνατότητα να πετύχουν εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό. Επίσης είναι πολύ σημαντική η συγκέντρωση μας στην ατομική άμυνα, αφού πολλές φορές κυρίως ο Moody προσπαθεί να επιτεθεί έξω από το σύστημα της ομάδας».

Ο Θανάσης Μολυβδάς αναφέρθηκε και στον Χάρη Γιαννόπουλος σημειώνοντας ότι «είναι ένα ακόμη βασικό όπλο της ομάδας του Ρεθύμνου, ο οποίος είναι ο κύριος εκφραστής όλων των off screen παιχνιδιών με πολύ μεγάλη ταχύτητα και πολύ μεγάλη αποτελεσματικότητα στην εκτέλεση, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες που θα κληθούν να τον αντιμετωπίσουν θα πρέπει να είναι πολύ συγκεντρωμένοι, προκειμένου να μην του δώσουν τη δυνατότητα να βρει τον ελάχιστο χώρο που χρειάζεται και να πάρει προσπάθειες και να πετύχει καλάθια, τα οποία μπορούν να αλλάξουν τη ροή ενός παιχνιδιού. Εμείς συνεχίζουμε τη δουλειά μας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας και της ανάδειξης των ικανοτήτων των παικτών μας, μέσα από το σύνολο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα