Το «Basket Αγάπης»... πάει στο Λαύριο!

Gazzetta team
Το «Basket Αγάπης»... πάει στο Λαύριο!

bet365

Ο ΕΣΑΚΕ καλεί τον κόσμο να βοηθήσει τις άπορες οικογένειες του Λαυρίου, προσφέροντας τρόφιμα στον αγώνα της τοπκής ομάδας με τον ΓΣΛ-Φάρο (05/05, 17:00).

Η ανακοίνωση:

«Το "Basket Αγάπης" βάζει... τρίποντο στο Λαύριο. Η πόλη της Λαυρεωτικής, αποτελεί τον έβδομο κατά σειρά σταθμό της εκστρατείας αλληλεγγύης της Basket League για την σεζόν 2017-18.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης Λαύριο Megabolt - Γυμναστικός Λάρισας Φάρος που θα πραγματοποιηθεί για την 24η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League το προσεχές Σάββατο (5/5) με ώρα έναρξης τις 17:00 συγκεντρώνουμε τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα διατεθούν για την ενίσχυση άπορων οικογενειών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λαυρίου, στο οποίο ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος προσφέρει τρόφιμα αξίας 1.500 ευρώ.

Στο ημίχρονο του αγώνα, ο αθλητής Αλέξης Κωνσταντόπουλος της εφηβικής ομάδας του Λαυρίου θα σουτάρει τρεις βολές. Ακολούθως ο Τζαμάλ Νίξον του Λαυρίου Megabolt και ένας αθλητής του Γυμναστικού Λάρισας Φάρος θα επιχειρήσουν από δύο φορές ο καθένας να ευστοχήσουν από το κέντρο του γηπέδου. Για κάθε εύστοχο σουτ, ο Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος θα αυξάνει κατά 500 ευρώ, το ποσό των 1.000 ευρώ, το οποίο θα διατεθεί στο Ειδικό Σχολείου Λαυρίου για την αγορά κλιματιστικών.

Γίνε κι εσύ μέρος της εκστρατείας "Βasket Αγάπης" προσφέροντας τρόφιμα μακράς διαρκείας! Τα τρόφιμα θα συλλέγονται σε ειδικό χώρο στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου Λαυρίου από τις 15:30».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα