Τζέιμς: «Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»!

Τζέιμς: «Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»!

Κάτια Πετροπούλου
Τζέιμς: «Στο τέλος θα χαμογελάσουμε»!

bet365

Ο Ντελρόι Τζέιμς θέλησε να αφήσει πίσω του την ήττα από τον Προμηθέα και, μιλώντας στο gazzetta.gr, δηλώνει έτοιμος για «μάχη» με την Μούρθια (04/05, 21:30) και πεπεισμένος πως στο τέλος οι «κιτρινόμαυροι» θα χαμογελάσουν στο πρωτάθλημα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Μπορεί η ήττα από τον Προμηθέα να έφερε στεναχωρημένα πρόσωπα στις τάξεις της ΑΕΚ, ωστόσο όλοι καλούνται να την αφήσουν γρήγορα πίσω τους, μιας και ακολουθεί ακόμα ένας μεγάλος στόχος της χρονιάς: το Final 4 και η κατάκτησή του!

Και αυτό το ξέρει πολύ καλά, μεταξύ άλλων, και ο Ντελρόι Τζέιμς.

Ο 30χρονος φόργουορντ επέλεξε... την αισιοδοξία, μετά το άσχημο αποτέλεσμα, και μιλώντας στο gazzetta,gr, ανέφερε αρχικά: «Για να είμαι ειλικρινής, ξέραμε ότι θα πρέπει να παλέψουμε πολύ. Το κάναμε ως ένα σημείο, αλλά χάσαμε πολλά σουτ. Δεν μπορούμε να ανησυχούμε άλλο γι' αυτό, οφείλουμε να το ξεπεράσουμε. Ήταν μια χρονιά φέτος με πολλά πάνω και κάτω στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε στα playoffs».

Όσο για το αν έπαιξε το ρόλο της και η διακοπή, ο Αμερικανός ψηλός σχολίασε: «Όχι καθόλου. Εγώ ένιωσα καλά στο παρκέ, όπως και όλοι νομίζω», κάτι που φάνηκε και από την εμφάνιση του (11π., 3ρ., 2ασ., 1τ., 1κλ.). «Κάναμε πολύ καλές και δυνατές προπονήσεις. Μερικές φορές, όμως, συμβαίνουν αυτά. Έτσι είναι το μπάσκετ. Έχουμε υπάρξει κι εμείς στη θέση του να κάνουμε την ανατροπή και να πανηγυρίζουμε μεγάλες νίκες, απλά τώρα δεν συνέβη. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το αφήσουμε πίσω».

Μήπως, όμως, το μυαλό ήταν - όπως είναι φυσικό - στο Final 4; «Εμένα προσωπικά όχι. Όλοι ξέραμε πως πρέπει να κοιτάξουμε πρώτα το παιχνίδι που είναι μπροστά μας και τώρα που το Final 4 είναι πλησιάζει, τώρα θα το σκεφτούμε».

Στην διάρκεια της χρονιάς η ΑΕΚ έχει δείξει ότι στα μεγάλα «ραντεβού» είναι εκεί και το πρόσωπο του Τζέιμς... γλύκανε λίγο με τη σκέψη αυτή. «Έτσι είναι όντως! Μπορείς να κοιτάξεις πίσω και να δεις πως πήραμε το Κύπελλο, είμαστε στο Final 4, αλλά είμαστε 5-6 στο πρωτάθλημα. Έτσι είναι, όμως, το μπάσκετ. Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να δίνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε κάθε αγώνα και όταν έρθει η ώρα και τελειώσουν όλα, θα χαμογελάμε για την ωραία πορεία που θα έχουμε κάνει».

Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν μπροστά τους τώρα τον ημιτελικό με την Μούρθια (04/05, 21:30) και μόνο μία λέξη ήταν... καρφωμένη στο μυαλό του: «Μάχη! Δεν πρέπει να σκεφτούμε τίποτα άλλο! Βγαίνουμε στο παρκέ και παλεύουμε», ενώ για τους περισσότερους από 12.000 οπαδούς που θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ τόνισε: «Θα παλέψουμε για εκείνους!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα