Πλήρης ο Άρης στα Τρίκαλα

Πλήρης ο Άρης στα Τρίκαλα

Πλήρης ο Άρης στα Τρίκαλα

bet365

Με μια προπόνηση στο Nick Galis Hall ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αυριανού αγώνα(14/4, 16:30) στα Τρίκαλα απέναντι στην ομώνυμη ομάδα. Υπολογίζονται οι Τσαϊρέλης, Αθηναίου ενώ υπάρχουν αμφιβολίες για τον Μπελ.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Χθες(13/4) ο Μιχάλης Τσαϊρέλης εισήχθη σε ιδιωτική κλινική με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή και σήμερα(14/4) προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία του στον αγώνα απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων. Αντιθέτως, Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ δεν έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών. Οι δύο έμπειροι γκαρντ ακολούθησαν το ομαδικό πρόγραμμα προπόνηση και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Ο Γιάννης Αθηναίου λογικά θα χρησιμοποιηθεί από τον Βαγγέλη Αγγέλου καθώς το δικό του ποσοστό ετοιμότητας είναι υψηλότερο σε σχέση με αυτό του Γκάρι Μπελ. Πάντως, το ότι ο Αμερικανός είναι στην αποστολή, αν μη τι άλλο δείχνει και τη διάθεση του ίδιου να αγωνιστεί στο παιχνίδι.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα