Πρόστιμο στα Τρίκαλα για το ματς με Πανιώνιο

Πρόστιμο στα Τρίκαλα για το ματς με Πανιώνιο

Πρόστιμο στα Τρίκαλα για το ματς με Πανιώνιο

Πρόστιμο 500 ευρώ επιβλήθηκε στα Τρίκαλα για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανιώνιο.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τα Τρίκαλα καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο 500 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά

1. Απαλλάσσεται η ΤΡΙΚΑΛA KAE των πειθαρχικών κατηγοριών των εγκείμενων στην τέλεση των παραπτωμάτων της παράβασης των διατάξεων του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας περί της χρήσης συστήματος «precision time» και της μη καταβολής εξόδων διαιτητών κατά τον αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», που διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ).

2. Επιβάλλεται στην ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα οπαδών εκτεταμένης έντασης με αποδέκτες φυσικά πρόσωπα που εκφέρθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων ευρώ (500,00 €).

3. Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Φρύδα, Πρόεδρο του Δ.Σ. της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ, για ανάρμοστη συμπεριφορά προς το πρόσωπο του Α’ διαιτητή που εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα καλαθοσφαίρισης Πρωταθλήματος μεταξύ της ομάδας «ΤΡΙΚΑΛΑ» και της ομάδας «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ», ο οποίος διεξήχθη στις 10.04.2018, στο γήπεδο «Δ.Κ.Γ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ», αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωση στον τύπο και χρηματικό πρόστιμο χιλίων εκατό ευρώ (1.100,00 €).

Best of internet