Παπαπέτρου: «Είμαστε εκεί που θέλουμε, ευλογία ο Σπανούλης»

Παπαπέτρου: «Είμαστε εκεί που θέλουμε, ευλογία ο Σπανούλης»
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναφέρθηκε στην ετοιμότητα του Ολυμπιακού και στην παρουσία του Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιωάννη Παπαπέτρου στην κάμερα της ΕΡΤ:

Για το ματς με το Λαύριο και τον Στρέλνιεκς: «Να συγχαρώ τη γυναικεία ομάδα μας που κατάφερε να κατακτήσει τον ευρωπαϊκό τίτλο. Είχαμε παίκτες που επέστρεψαν σε μία περίοδο που όλοι προσπαθούμε για το 100% επειδή ακολουθεί η Ζαλγκίρις. Το Λαύριο είναι μαχητικό στην έδρα του, ανοίξαμε το ρυθμό όπως θέλαμε και πήραμε τη νίκη. Πιστεύω πως ο Γιάνις δεν έχει κάτι σοβαρό και θα επανέλθει σύντομα»

Για το αν προτιμά να σκοράρει ή να παίρνει ριμπάουντ: «Τα ριμπάουντ είναι πιο σημαντικά ειδικά όταν παίζω στο «4». Το έχω στο νου μου και θέλω να παίρνω όσα περισσότερα ριμπάουντ γίνεται. Όπου με βάζει ο προπονητής μπαίνω και παίζω. Ανεξαρτήτως τη θέση προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Για την προετοιμασία για ματς που δεν κρίνουν κάτι: «Θέμα νοοτροπίας είναι αυτό και προσωπικά και για την ομάδα. Εμείς προετοιμαζόμαστε το ίδιο για κάθε παιχνίδι. Πάντα προσπαθούμε ανεξαρτήτως αντιπάλου».

Για την Ζαλγκίρις: «Είμαστε εκεί που θέλαμε, έχουμε πλεονέκτημα έδρας αλλά αυτό δεν είναι αρκετό από μόνο του»

Για τον Βασίλη Σπανούλη και το ρεκόρ που ετοιμάζεται να καταρρίψει: «Λογικά στο επόμενο παιχνίδι θα το πετύχει. Μεγάλος αθλητής, μεγάλος ηγέτης κι είναι ευλογία για μας που είμαστε δίπλα του. Σπάει όλα τα ρεκόρ και του εύχομαι να καταρρίψει και τα άλλα που μένουν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα