Σάκοτα: «Όταν η ομάδα "κοιμάται", η μόνη λύση είναι πρόστιμο»!

Κάτια Πετροπούλου
Σάκοτα: «Όταν η ομάδα "κοιμάται", η μόνη λύση είναι πρόστιμο»!

bet365

Άστραψε και βρόντηξε κατά των παικτών του ο Ντράγκαν Σάκοτα στην Συνέντευξη Τύπου, μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σερβοέλληνας προπονητής εμφανώς απογοητευμένος και προβληματισμένος από την παρουσία της ΑΕΚ κόντρα στον ΠΑΟΚ, ανέφερε αρχικά στην Συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, κέρδισε δίκαια. Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, αλλά πιστεύω πως αν ερχόταν και κάποια όχι τόσο καλή ομάδα θα είχαμε πρόβλημα. Αυτό φαινόταν μετά την επιστροφή. Ήμασταν τραγικοί στις προπονήσεις και αυτό ήταν ένα λογικό αποτέλεσμα με όσα έγιναν. Πολλά λόγια, πολλές συνεντεύξεις και λίγη δουλειά. Η ομάδα μπήκε χωρίς ενέργεια, κάτι που συνέβη για δεύτερη φορά κόντρα στον ΠΑΟΚ, όπως και μετά το ταξίδι στη Μαδρίτη. Δεν είχαμε καθόλου μυαλό. Δεν είμαστε πολλές φορές έτσι, αλλά δεν θέλω ούτε να δικαιολογήσω, ούτε να συγχωρήσω κανέναν. Είναι επαγγελματίες και ξέρουν».

Για το αν υπάρχει σκέψη για πρόστιμο τόνισε: «Κάθε συμβόλαιο έχει δύο άκρες. Κάποιες φορές πρέπει να πληρώσεις κι εσύ ένα πρόστιμο. Αυτό θα συζητηθεί. Κάποιες φορές όταν η ομάδα... κοιμάται η μόνη λύση είναι αυτή. Οι παίκτες έχουν κάνει αρκετά πράγματα φέτος, αλλά δεν δικαιολογείται να κάνουν και αυτά που έκαναν σήμερα».

Για το αν έχει συγκεκριμένο παίκτη στο μυαλό του υποστήριξε: «Εμείς είμαστε ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα».

Για το αν θέλει συγκεκριμένο αντίπαλο για το Final 4 σχολίασε: «Ό,τι φέρει ο Θεός».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα