Καμπερίδης: «Να είμαστε συνεπείς στο ριμπάουντ»

Καμπερίδης: «Να είμαστε συνεπείς στο ριμπάουντ»

bet365

Υπό το καθεστώς ειδικών συνθηκών, ο Άρης υποδέχεται αύριο(11/4, 18:00) την Κύμη στο Nick Galis Hall και ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στο ατομικό ταλέντο της ομάδας από την Εύβοια.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου αναφέρθηκε στις αλλαγές που έκανε η Κύμη οι οποίες – τόσο εκ του αποτελέσματος όσο και βάσει εικόνας αγώνα – την έκαναν πολύ καλύτερη. «Το παιχνίδι με την Κύμη κρύβει αρκετές δυσκολίες. Πρόκειται για μια ομάδα με ξεκάθαρους ρόλους και προσανατολισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά τις αλλαγές των ξένων και κυρίως μετά την προσθήκη του McFadden, έχει δέκα νίκες και πέντε ήττες. Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το αμυντικό transition, καθώς πρόκειται για μια ομάδα, η οποία ψάχνει να επιτεθεί γρήγορα, σε πρωτεύοντα αιφνιδιασμό με λέι απ ή με γρήγορα τρίποντα ή με transition pick and roll και early post up. Σημαντικό είναι ότι υποστηρίζει τις προσπάθειες με επιθετικό ριμπάουντ, στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συνεπείς», σημείωσε στο www.arisbc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα