Θλάση πρώτου βαθμού ο Μπελ
Ο Γκάρι Μπελ ένιωσε ενοχλήσεις στη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο. Σήμερα(3/4) υποβλήθηκε σε εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι έχει θλάση πρώτου βαθμού και ουσιαστικά θα υποβληθεί σε πρόγραμμα εντατικών θεραπειών ούτως ώστε να είναι έτοιμος στην επανέναρξη του Πρωταθλήματος.
Η απουσία του Αμερικανού ήταν η μοναδική που είχε να διαχειριστεί ο Βαγγέλης Αγγέλου στη σημερινή προπόνηση πριν την έναρξη της οποίας προβλήθηκαν φάσεις από τον χθεσινό αγώνα και αναλύθηκαν τα λάθη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
