Καμπερίδης: «Μαέστρος ο Καλάθης»

Καμπερίδης: «Μαέστρος ο Καλάθης»

bet365

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα αντιμετωπίσει ο Άρης τον Παναθηναϊκό στο κλειστό «Νίκος Γκάλης» καθώς άπαντες μπήκαν στην αποστολή. Ο Σάββας Καμπερίδης στάθηκε στην αγωνιστική αξία του Παναθηναϊκού και στον ρόλο του Νικ Καλάθη.

Ο συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης, με δηλώσεις του στο www.arisbc.gr σημείωσε ότι… «ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό αποτελεί αγωνιστική και πνευματική πρόκληση για εμάς, καθώς πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Είναι μια ομάδα που χαρακτηρίζεται από την αθλητικότητά της, η οποία εκφράζεται κυρίως με το transition παιχνίδι, είτε μετά από αμυντικό ριμπάουντ είτε μετά από λάθη του αντιπάλου. Χάρη στην επιθετική τους άμυνα και στο τρόπο που χρησιμοποιούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού τα χέρια τους, οδηγούν τον αντίπαλο σε λάθη», είπε αρχικά και αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη στον οποίον μάλιστα θα έδινε με ευκολία το βραβείο του MVP της φετινής Euroleague. «Μαέστρος» της επιθετικής λειτουργίας της ομάδας είναι ο Καλάθης, ο οποίος κατά τη γνώμη μου, είναι ο πολυτιμότερος παίκτης της φετινής Euroleague», είπε.

Ένας μεγάλος διαγωνισμός* με σημαντικά έπαθλα σε περιμένει στο καζίνο, από σήμερα μέχρι τις 31 Μαρτίου 2018. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα