Τα δεδομένα για τον Μοράντ

Τα δεδομένα για τον Μοράντ

Τα δεδομένα για τον Μοράντ

bet365

Ο Άρης εκδήλωσε επίσημο ενδιαφέρον για την επιστροφή του Ντεμέτρις Μοράντ και πλέον μένει να φανεί αν ο Αμερικανός θα επιστρέψει υπό τις αγωνιστικές προϋποθέσεις που θέτουν οι «κίτρινοι».

Στη συζήτηση για την ενίσχυση του αγωνιστικού τμήματος, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών από τη FIBA και του ότι είναι αδύνατο να επιλυθεί άμεσα το πρόβλημα, τέθηκε το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντεμέτρις Μοράντ. Ο Αμερικανός είχε αρχίσει τη χρονιά στους «κίτρινους», γι’ αγωνιστικούς λόγους αποφάσισε να αποχωρήσει και σε αντίθεση με τους υπόλοιπους δεν βρήκε άλλη εργασιακή στέγη.

Δεδομένης της λειψανδρίας που υπάρχει κάτω από τα καλάθια, τέθηκε ζήτημα επιστροφής του στην ομάδα (το letter of clearance παραμένει στα γραφεία της ΕΟΚ) και ήδη συζητήθηκε με τον ατζέντη του, καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου κατέθεσε θετική εισήγηση. Πλέον το ζήτημα της επιστροφής βρίσκεται στο χέρι του 25χρονου σέντερ, αν θα αποδεχθεί δηλαδή τις αγωνιστικές προϋποθέσεις που θα του θέσουν οι «κίτρινοι» σε ότι αφορά τον ρόλο του.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, σήμερα(26/3) άρχισε η προετοιμασία της ομάδας ενόψει του εκτός έδρας αγώνα(1/4, 17:30) με τον Παναθηναϊκό με τον Βαγγέλη Αγγέλου να μην υπολογίζει τον Στέλιο Πουλιανίτη ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα