Μήτογλου: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

Gazzetta team
Μήτογλου: «Να διατηρήσουμε το αήττητο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται κόντρα στα Τρίκαλα (25/3, 17:00) για την 20ή αγωνιστική της Basket League και ο Κωνσταντίνος Μήτογλου εξήγησε πως το ζητούμενο για τους «πράσινους» είναι να διατηρήσουν το αήττητο σερί τους στο πρωτάθλημα.

Το blog του φόργουορντ του Παναθηναϊκού όπως δημοσιεύτηκε στο esake.gr:

«Η ομάδα πέτυχε ακόμα μία σημαντική νίκη την Πέμπτη το βράδυ στη "μάχη" που δίνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία της κανονικής περιόδου της Euroleague. Η είσοδος στην πρώτη τετράδα δεν είναι στο… χέρι μας, ωστόσο θα την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους.

Το Σουηδία-Χιλή στη Novibet με 0% γκανιότα* *Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα ματς

Ακόμη, όμως, και αν δεν τα καταφέρουμε, οι εκτός έδρας νίκες σε Μάλαγα και Τελ Αβίβ μας δίνουν την απαραίτητη αυτοπεποίθηση εν όψει των πλέι οφ. Ακολουθούν δύο αγώνες με τη Βαλένθια και την Αρμάνι, όπου προφανώς και πρέπει να κερδίσουμε.

Πριν από αυτά, όμως, υπάρχει ο αγώνας με τα Τρίκαλα. Μπορεί η Euroleague να είναι αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως το ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας απασχολεί. Αντιθέτως, θέλουμε να παίζουμε παντού καλά και να κερδίζουμε.

Τα Τρίκαλα μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία και ψάχνουν νίκες ακόμη και εκτός προγράμματος για να τα καταφέρουν. Είμαστε υποχρεωμένοι να αγωνιστούμε σοβαρά και βάσει του πλάνου μας ώστε να διατηρήσουμε το αήττητο στην Ελλάδα.

Τρέφουμε μεγάλο σεβασμό για τα Τρίκαλα, το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο από φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ και πρέπει να τους ανταμείψουμε.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα