Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε ήρεμοι»

Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε ήρεμοι»

Παπαθεοδώρου: «Να είμαστε ήρεμοι»

Η ηρεμία και η ανταπόκριση στην ενέργεια του Άρη είναι κατά τον Ηλία Παπαθεοδώρου δύο από τα στοιχεία που θα κρίνουν το αυριανό(21/3, 18:30) ντέρμπι στο Παλέ. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ στάθηκε και στα διαφορετικά ρόστερ των δύο ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του δίχως αγωνιστικά προβλήματα καθώς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου υπολογίζει σε όλους τους παίκτες. Ο 43χρονος προπονητής με δηλώσεις του στο www.paokbc.gr στάθηκε στα στοιχεία που θα κρίνουν το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. «Αυτά τα παιχνίδια είναι πάντα ξεχωριστά, ακόμη κι αν πρόκειται για αγώνες που γίνονται μέσα στην ίδια σεζόν. Έχουν αλλάξει σε σημαντικό βαθμό τα ρόστερ των δύο ομάδων κι αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνουμε είναι να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας στη διάρκεια του αγώνα, τον ρυθμό του παιχνιδιού και η συγκέντρωσή μας να είναι σε πολύ υψηλό βαθμό. Αυτό είναι κάτι που μας μένει σίγουρα από τα δύο ματς που προηγήθηκαν. Ο αγώνας είναι ειδικών καταστάσεων και ανεξάρτητα από την κατάσταση (βαθμολογική και αγωνιστική) στην οποία βρίσκονται οι δύο ομάδες. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, σε δύσκολη έδρα και εμείς θα πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλει ο αντίπαλος λόγω της έδρας του, αλλά και της θέλησης που θα έχει για τη νίκη», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Είναι σημαντικό να είμαστε ήρεμοι, να έχουμε αυτοπεποίθηση, να έχουμε μεγάλα ψυχικά αποθέματα για να μπορέσουμε να επιβάλλουμε τον δικό μας ρυθμό. Θα παίξει ρόλο η ατομική και η ομαδική άμυνα και σε πολύ μεγάλο βαθμό η ευστοχία στα μακρινά σουτ».

Best of internet