Μπρέι: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»

Μπρέι: «Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα»
Ο Τι Τζέι Μπρέι αναφέρθηκε στην αυριανή αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στον Ολυμπιακό.

Το blog του Αμερικανού γκαρντ όπως το έγραψε στο esake.gr...

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου.

Δυστυχώς την προηγούμενη αγωνιστική δεν τα καταφέραμε απέναντι στο Λαύριο, με αποτέλεσμα να γνωρίσουμε την ήττα στο γήπεδό μας. Ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, αλλά στα τελευταία λεπτά οι αντίπαλοί μας έβγαλαν περισσότερη ενέργεια από εμάς και έτσι πήραν τη νίκη.

4ο τζάκποτ στο Predictor*! Η ώρα του πρώτου γκολ χαρίζει μετρητά* (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όμως, στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση, παρά το γεγονός πως αυτή την στιγμή έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Κι αυτό γιατί η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση πνευματικά. Αυτή την εβδομάδα κάναμε κάποιες δυνατές προπονήσεις και ο καθένας μας δούλεψε σκληρά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο και οι 26 αγώνες του. Αλλά, δεν πρέπει να επιτρέψεις σε ένα κακό σερί να σου χαλάσει την ψυχολογία.

Τώρα, έχουμε μπροστά μας τον Ολυμπιακό και ξέρουμε ότι θα είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προφανώς και πρόκειται για μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Εμείς δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε και πάμε εκεί για να παίξουμε όσο πιο σκληρά μπορούμε. Εάν καταφέρουμε και είμαστε κοντά μέχρι το τέταρτο δεκάλεπτο, τότε όλα μπορούν να συμβούν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα