Άρμστεντ: «Θα μπούμε στα playoffs»

Gazzetta team
Άρμστεντ: «Θα μπούμε στα playoffs»

bet365

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ ενώ εξέφρασε τη σιγουριά του για παρουσία του Ρεθύμνου στα playoffs.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Ρεθύμνου:

«Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θέλουμε να διακόψουμε το αρνητικό σερί των τελευταίων τεσσάρων παιχνιδιών. Θα προσπαθήσουμε να επιστρέψουμε στις νίκες και είμαστε στη σωστή κατεύθυνση, πραγματοποιώντας πολύ καλή προετοιμασία. Η διάθεση και η ενέργεια μας είναι σε υψηλό επίπεδο και θεωρώ πως μπορούμε να φύγουμε με το «διπλό». Φυσικά κλειδί θα είναι ο ρυθμός τον οποίο και θα πρέπει να ελέγξουμε.

Στο παιχνίδι του α’ γύρου ηττηθήκαμε εντός έδρας από τον ΠΑΟΚ και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να αποφύγουμε να φέρουμε το ίδιο αποτέλεσμα. Θεωρώ η άμυνα μας θα πρέπει να είναι πιο σκληρή για να μεταφέρουμε αυτήν την ενέργεια στην επίθεση.

Σχετικά με τα playoffs είναι νωρίς για να μιλάμε, αν και είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε. Άλλωστε για αυτό επέλεξα να έρθω σε αυτήν την ομάδα. Γιατί είναι από εκείνες που παραδοσιακά συνεχίζουν μετά το φινάλε της κανονικής περιόδου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα