Μανωλόπουλος: «Στην πιο σημαντική καμπή»

Gazzetta team
Μανωλόπουλος: «Στην πιο σημαντική καμπή»

bet365

Η Κύμη αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό (13/3, 18:00) και ο Σωτήρης Μανωλόπουλος εξήγησε πως οι Κουμιώτες θέλουν να κάνουν μια καλή εμφάνιση στο ΟΑΚΑ.

Το blog του 31άχρονου φόργουορντ της Κύμης στο esake.gr

«Γεια σας φίλοι μου,

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να σας πω πολλά σε αυτό το μπλογκ. Αρχικά γιατί το Σάββατο που μας πέρασε στην αναμέτρηση μας με τον Προμηθέα κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι μετά από πολύ καιρό. Επιπλέον, γιατί το επόμενο μας ματς είναι στην έδρα μια ομάδας από το υψηλότερο επίπεδο και ουσιαστικά είχαμε μηδαμινό χρόνο προετοιμασίας, μόλις 2 μέρες. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα είναι αδιάφορο για εμάς.

Θέλουμε φυσικά να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να αρχίσουμε αμέσως μετά την προετοιμασία μας για τα 2 σημαντικά παιχνίδια που ακολουθούν στην έδρα μας. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα, βρίσκεται όμως τώρα στην πιο σημαντική καμπή και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχολογικά.

Υ.Γ. Σαν αρχηγός και εκπρόσωπος των παικτών θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον συμπαίκτη μας Τέντι Οκερέαφορ που αποχωρεί για την Ιταλία. Ο Τέντι πάνω από την μπασκετική του αξία που αναγνωρίζουν όλοι, είναι και ένας καταπληκτικός συμπαίκτης και άνθρωπος. Τα καλύτερα σίγουρα του αξίζουν.

Σωτήρης»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα