Προσπερνάει τον Μποντιρόγκα ο Γκιστ!

Προσπερνάει τον Μποντιρόγκα ο Γκιστ!

Gazzetta team
Προσπερνάει τον Μποντιρόγκα ο Γκιστ!

bet365

Ο Τζέιμς Γκιστ είναι έτοιμος να γράψει το δικό του milestone στην αναμέτρηση με την Κύμη (13/3, 18:00) η οποία θα ανοίξει την αυλαία της 19ης αγωνιστικής.

Βέρντερ Βρέμης – Κολωνία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν καταλογιστεί πέναλτι στον αγώνα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «πρασίνων» χρειάζεται ένα αμυντικό ριμπάουντ προκειμένου να γίνει ο 4ος της σχετικής ιστορικής λίστας, των ξένων παικτών του Παναθηναϊκού. Προς το παρόν μοιράζεται την 4η θέση με τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα έχοντας από 485!

Επίσης και σύμφωνα με τον ΕΣΑΚΕ «Με δύο αμυντικά ριμπάουντ ο Νικ Καλάθης θα φτάσει τα 500 στη Basket League. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος με διψήφιο αριθμό πόντων και ranking μετράει ο Ζακ Όγκουστ.»

Όσο για την Κύμη; «Ο Θαντ ΜακΦάντεν απέχει 17 πόντους από την κορυφή της λίστας των σκόρερ της Κύμης στη Stoiximan.gr Basket League. Έχει 241 και μπροστά του είναι ο Σταύρος Τουτζιαράκης με 257 από την περσινή σεζόν. Ο Γκάρι ΜακΓκί με 11 πόντους θα φτάσει τους 400 στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τρία συνεχόμενα παιχνίδια με διψήφιο αριθμό πόντων μετράει ο Λένζελ Σμιθ».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα