Μάντζαρης: «Πρωτάθλημα και Euroleague τα Όσκαρ του Ολυμπιακού»

Gazzetta team
Μάντζαρης: «Πρωτάθλημα και Euroleague τα Όσκαρ του Ολυμπιακού»
Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ρωτήθηκε για το Όσκαρ που κατέκτησε ο Κόμπι Μπράιαντ κι εξήγησε πως το αντίστοιχο βραβείο του Ολυμπιακού θα είναι το πρωτάθλημα και η Euroleague.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Άρη στο ΣΕΦ και ο Βαγγέλης Μάντζαρης έκανε αρχικώς τον απολογισμό, εξηγώντας στην κάμερα της Cosmote TV πως: «Κοιτάμε μόνο μπροστά. Είμαστε όλοι υγιείς. Δουλεύουμε καθημερινά για να είμαστε καλύτεροι. Η νίκη επί του Παναθηναϊκού μας έδωσε ένα συν και βαθμολογικά και ψυχολογικά. Είχαμε τρεις σερί ήττες και θέλαμε οπωσδήποτε τη νίκη».

Ο Κόμπι Μπράιαντ κατέκτησε το Όσκαρ για την ταινία μικρού μήκους «Dear Basketball» και ο γκαρντ του Ολυμπιακού εξήγησε πως το αντίστοιχο βραβείο για τους Πειραιώτες θα είναι οι δυο μεγάλοι στόχοι που απομένουν: «Θέλουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό. Στον τελικό με την ΑΕΚ τα κάναμε όλα λάθος, χάσαμε έναν τίτλο, αλλά θέλουμε να τα δώσουμε όλα για τους δυο μεγάλους στόχους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα