Πάντερ: «Στόχος το ευρωπαϊκό»!

Πάντερ: «Στόχος το ευρωπαϊκό»!

Πάντερ: «Στόχος το ευρωπαϊκό»!

bet365

Ο Κέβιν Πάντερ, μετά από μια ακόμα εξαιρετική του εμφάνιση με την ΑΕΚ, μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη επί του Κολοσσού και στάθηκε στον στόχο της Ευρώπης, που είναι η κατάκτηση ενός ακόμη Κυπέλλου.
Αποτελεί αλήθεια το γεγονός πως με τις τελευταίες της προσθήκες, η ΑΕΚ άλλαξε «πρόσωπο» αγωνιστικά.
Αυτό που έκανε έκπληξη ήταν και η άμεση προσαρμογή του Κέβιν Πάντερ στην ομάδα, ο οποίος άφησε την Ρόσα Ράντομ - που ήταν αντίπαλος των «κιτρινόμαυρων» στο Champions League - και ήρθε ξανά στην Ελλάδα, μετά τη θητεία του στο Λαύριο.
Ο Ντράγκαν Σάκοτα έψαχνε αρκετό καιρό έναν σούτινγκ γκαρντ, που να μπορεί να βασίζεται πάνω του χωρίς να... φοβάται, κι όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, έκανε καλά που περίμενε λίγο παραπάνω, για να καταλήξει στον Αμερικανό.
Ο 24χρονος παίκτης στη νίκη επί του Κολοσσού έκανε μια ακόμα καλή εμφάνιση (16π., 3κλ.) και υποστήριξε, μιλώντας στο gazzetta.gr πως ήταν ένας καλός τρόπος για να γιορτάσει και η ομάδα την κατάκτηση του Κυπέλλου με τον κόσμο της.
«Φυσικά και ήταν ένας καλός τρόπος! Προστατέψαμε την έδρα μας. Την χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, κυρίως για να πάρουμε... ανάσα και να ανέβουμε βαθμολογικά. Ήταν πολύ ωραία!», είπε και πρόσθεσε για τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ:«Ήταν πολύ ωραία! Πάντα είναι όμορφο να έχεις τόσο κόσμο να σε στηρίζει και με την βοήθειά του να υπερασπίζεσαι την έδρα σου».
Όσο για το αν αυτή η νίκη δίνει ψυχολογία, ενόψει του αγώνα με την Νίμπουρκ (07/03, 19:30), για τους «16» του Champions League, αποκρίθηκε: «Σίγουρα! Η νίκη αυτή μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Οπωσδήποτε μας βοηθάει, για να κάνουμε το καλύτερο κόντρα στην Νίμπουρκ».
Σχετικά με το πως νιώθει πια στην ομάδα, που δεν έχει «κλείσει» καλά καλά ένα μήνα, αλλά τυγχάνει κοινής αποδοχής από τους «κιτρινόμαυρους» φιλάθλους, σχολίασε: «Οι οπαδοί με αποδέχθηκαν από την πρώτη στιγμή που ήρθα εδώ, μου δείχνουν την αγάπη τους. Εγώ αυτό που θέλω, είναι να συνεχίσω να βελτιώνομαι και να ωριμάζω και να κάνω το καλύτερο για την ΑΕΚ».
Για το ρόλο που έπαιξε η θητεία του στο Λαύριο και αν αυτή τον βοήθησε στο να προσαρμοστεί γρήγορα στην ΑΕΚ, αφού είχε μια άποψη για το ελληνικό πρωτάθλημα, δήλωσε: «Με βοήθησε πολύ! Γνωρίζω όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος και το στυλ μπάσκετ που παίζουν. Ήμουν... rookie το Λαύριο, αλλά πλέον βγαίνω στο παρκέ και ξέρω καλύτερα τα πράγματα».
Με αφορμή το γεγονός ότι στο ημίχρονο ο σκηνοθέτης της ταινίας «1968», Τάσος Μπουλμέτης, πήρε το μικρόφωνο και υποστήριξε πως «φέτος θα πάρουμε και το ευρωπαϊκό», ο Πάντερ συμφώνησε απόλυτα: «Αυτός είναι ο στόχος μας! Θα παλέψουμε με όλο μας το "είναι" γι' αυτό!».
 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα