Παπαθεοδώρου: «Πιστεύουμε στην ομάδα»

Παπαθεοδώρου: «Πιστεύουμε στην ομάδα»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε περισσότερο στην προσήλωση της ομάδας του στην άμυνα, δεν βρήκε λογική εξήγηση για την αστοχία στην επίθεση, συνολικά όμως εξέφρασε για μια ακόμη φορά την πίστη του στην ομάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ αρχικά εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στις οικογένειες των Ορέστη Αγγελίδη, Ελένης Γαϊτάνη λέγοντας ότι «ο Ορέστης Αγγελίδης πρόσφερε πολλά στον ΠΑΟΚ ενώ η φίλη μας η Έλενα ήταν κοντά στην ομάδα».

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Σχετικά με το παιχνίδι στάθηκε αρχικά στην αμυντική παρουσία της ομάδας του λέγοντας ότι «ελέγξαμε τα ριμπάουντ, δεχθήκαμε λίγους πόντους στο ανοιχτό γήπεδο, αλλά στην επίθεση δεν βρήκαμε ρυθμό. Ήμασταν άστοχοι κι αυτό επιβάρυνε την ψυχολογία μας. Ενώ βγάζαμε το τρίποντο και μας το έδινε η ομάδα των Τρικάλων υπήρξαν φάσεις όπου αστοχούσαμε σε διαδοχικές προσπάθειες. Κάναμε επίσης αβίαστα λάθη για τα οποία μπορώ να βρω εξήγηση, ίσως έφταιξε το ότι δεν είχαμε ρυθμό στην επίθεση. Κυρίως στο τελευταίο λεπτό πουλήσαμε πολύ εύκολα την μπάλα. Πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος είχαμε καλό ρυθμό μέσα από τους δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία».

Πάντως ο προπονητής του ΠΑΟΚ δεν έδειξε να ανησυχεί για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του. «Η ομάδα παίζει καλό μπάσκετ, έχει δημιουργία και σήμερα δεν είχε ευστοχία. Βρίσκεται στη θέση που ήταν στον πρώτο γύρο κι αυτό μας δίνει το δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα βελτιώσουμε τη θέση μας και ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη

Σε ερώτηση για την παρουσία του Πέτεγουεϊ, είπε ότι… «έχει ταλέντο και δίνει ενέργεια στην ομάδα. Είμαστε ευχαριστημένοι από τον Τεράν, είναι συνεπής και το σημαντικότερο είναι ότι καταλαβαίνει τι ακριβώς θέλουμε από αυτόν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα