Συνεχίζεται η έρευνα, χωρίς τον Λάνγκφορντ στο «κάδρο»!

Συνεχίζεται η έρευνα, χωρίς τον Λάνγκφορντ στο «κάδρο»!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Συνεχίζεται η έρευνα, χωρίς τον Λάνγκφορντ στο «κάδρο»!
Οι πληροφορίες που πήραν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από την Κίνα δεν ήταν... ενθαρρυντικές για τον Κιθ Λάνγκφορντ, κι έτσι συνεχίζεται το ψάξιμο για την άμεση απόκτηση παίκτη.

Η έρευνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην αγορά για απόκτηση παίκτη συνεχίζεται.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν έχει καταλήξει ακόμα στον «εκλεκτό» που θα ενισχύσει την ομάδα και καθημερινώς προτείνονται παίκτες, οι οποίοι εξετάζονται αναλυτικά.

Οι «ερυθρόλευκοι» ερεύνησαν και την περίπτωση του Κιθ Λάνγκφορντ, ωστόσο οι πληροφορίες που συνέλεξαν από την Κίνα δεν ήταν ενθαρρυντικές. Οι Shenzhen Leopards αποδέσμευσαν τον Αμερικανό γκαρντ λόγω της κακής σωματικής του κατάστασης, γεγονός που αυτή τη στιγμή απομακρύνει τον 34χρονο αθλητή από το ΣΕΦ. Επίσης, προβληματισμό προκάλεσε το γεγονός πως από τις 7 Ιανουαρίου που αποχώρησε από την ομάδα, κανένας σύλλογος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα