«Έβλεπε» Πέτγουεϊ ο Πανιώνιος, αλλά...

Κάτια Πετροπούλου
«Έβλεπε» Πέτγουεϊ ο Πανιώνιος, αλλά...

bet365

Ο Τεράν Πέτγουεϊ βρισκόταν στη λίστα του Πανιωνίου, για ενίσχυση της ομάδας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο παίκτης πάει στις ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξακολουθούν να κοιτούν στην αγορά για παίκτη, προκειμένου να ενισχυθούν, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Στην λίστα των «κυανέρυθρων» υπήρχε ο Τεράν Πέτγουεϊ, ο οποίος αποδεσμέυτηκε πρόσφατα από την Ναντέρ, που ήταν και αντίπαλος του Άρη στο Basketball Champions League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέταζε την περίπτωσή του, αφού άρεσε αγωνιστικά (9.9π., 3.2ρ., 1.7ασ. σε Γαλλία και Ευρώπη), ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το deal δεν θα έρθει, αφού ο παίκτης αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ και την G-League. Βέβαια, οι «κυανέρυθροι» είχαν και τις επιφυλάξεις τους, καθώς ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είχε και την καλύτερη... φήμη, όσον αφορά την συμπεριφορά του και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε και από την γαλλική ομάδα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Έτσι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναγκάζεται να στραφεί σε άλλες λύσεις, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σωστά και κατάλληλα και να καταφέρει να φτάσει στο στόχο της, την παραμονή στην Basket League.

Από εκεί και πέρα, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τάιρον Μπρέιζελτον προπονήθηκε σήμερα (18/02) με την ομάδα κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την αγωνιστική του κατάσταση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα