«Έβλεπε» Πέτγουεϊ ο Πανιώνιος, αλλά...

Κάτια Πετροπούλου
«Έβλεπε» Πέτγουεϊ ο Πανιώνιος, αλλά...

bet365

Ο Τεράν Πέτγουεϊ βρισκόταν στη λίστα του Πανιωνίου, για ενίσχυση της ομάδας, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο παίκτης πάει στις ΗΠΑ.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου εξακολουθούν να κοιτούν στην αγορά για παίκτη, προκειμένου να ενισχυθούν, ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Στην λίστα των «κυανέρυθρων» υπήρχε ο Τεράν Πέτγουεϊ, ο οποίος αποδεσμέυτηκε πρόσφατα από την Ναντέρ, που ήταν και αντίπαλος του Άρη στο Basketball Champions League.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εξέταζε την περίπτωσή του, αφού άρεσε αγωνιστικά (9.9π., 3.2ρ., 1.7ασ. σε Γαλλία και Ευρώπη), ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το deal δεν θα έρθει, αφού ο παίκτης αποφάσισε να πάει στις ΗΠΑ και την G-League. Βέβαια, οι «κυανέρυθροι» είχαν και τις επιφυλάξεις τους, καθώς ο 25χρονος γκαρντ/φόργουορντ δεν είχε και την καλύτερη... φήμη, όσον αφορά την συμπεριφορά του και αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε και από την γαλλική ομάδα.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Έτσι, ο Βαγγέλης Ζιάγκος αναγκάζεται να στραφεί σε άλλες λύσεις, προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί σωστά και κατάλληλα και να καταφέρει να φτάσει στο στόχο της, την παραμονή στην Basket League.

Από εκεί και πέρα, το νέο απόκτημα της ομάδας, ο Τάιρον Μπρέιζελτον προπονήθηκε σήμερα (18/02) με την ομάδα κι έχει αφήσει καλές εντυπώσεις, τόσο για τον χαρακτήρα του, όσο και για την αγωνιστική του κατάσταση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα