Παπαθεοδώρου: «Είχαμε θέματα στην άμυνά μας»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Παπαθεοδώρου: «Είχαμε θέματα στην άμυνά μας»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Κύμης, εξηγώντας πως ο «Δικέφαλος» προσπαθεί να βελτιώσει τα λάθη του.

Ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Καστρίτη και στην Κύμη για τη νίκη τους. Έγινε ένα παιχνίδι σήμερα πολύ όμορφο, πολύ συναρπαστικό για τον κόσμο, με πολλές εναλλαγές στο σκορ, με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, με όμορφες φάσεις και πολύ καλό επίπεδο μπάσκετ και από τις δύο πλευρές.

Εμείς είχαμε θέματα στην άμυνα μας στο πρώτο ημίχρονο και παρότι καταφέραμε να σκοράρουμε πολλούς πόντους ήμασταν πίσω στο σκορ. Παρ' όλο ότι μείναμε πολύ πίσω στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου, είχαμε ένα καλό κομμάτι στην άμυνά μας και σε συνδυασμό με καλές επιλογές στην επίθεση περάσαμε μπροστά.

Στα τελευταία 6 λεπτά όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε σε πάρα πολλά ανοιχτά σουτ που είχαμε, ενώ αντίθετα η Κύμη έβαλε κάποια μεγάλα σουτ και έσφιξε την άμυνα της. Το ματς πήγε στο τέλος και ένα μεγάλο σουτ του ΜακΦάντεν έδωσε το πλεονέκτημα στην Κύμη και τελικά τους έδωσε το παιχνίδι. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα της Κύμης. Εμείς συνεχίζουμε».

Για το αν η ομάδα επηρεάζεται από τη συμμετοχή και την πολύ καλή πορεία στο Basketball Champions League: «Είναι ένα κομμάτι που σίγουρα είναι δύσκολο στη διαχείριση του. Θεωρώ ότι αυτό που μπορούμε να κάνουμε αυτήν τη στιγμή είναι να προσπαθούμε να παλεύουμε και στις δύο διοργανώσεις, να παίζουμε καλά, να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία και στο Ελληνικό Πρωτάθλημα και στο Champions League. Δεν είναι εύκολο, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα