Επιστολή της ομάδας επιχειρηματιών στον Λάσκαρη

Επιστολή της ομάδας επιχειρηματιών στον Λάσκαρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Επιστολή της ομάδας επιχειρηματιών στον Λάσκαρη

bet365

Η ομάδα επιχειρηματιών που εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ Άρης δεν σκοπεύουν να προχωρήσουν τις διαδικασίες από τη στιγμή που τα χρέη είναι άνω των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ κι αυτό κοινοποίησαν στον Νίκο Λάσκαρη με την αποστολή επιστολής.

Αυτό τον τρόπο επικοινωνίας επέλεξε ο ίδιος ο μεγαλομέτοχος ο οποίος στην επιστολή που είχε στείλει την περασμένη Τετάρτη(7/2) είχε σημειώσει την αδυναμία του στην καταβολή εγγυήσεων για τα χρέη προς το Δημόσιο(περίπου 1.8 εκ. ευρώ) πέρα από την προσκόμιση προφορικών συμφωνιών με εταιρίας που θέλουν να διαφημιστούν μέσω του Άρη. Δεδομένου του ότι οι ίδιες εταιρίες είχαν προβληθεί από τον μεγαλομέτοχο και το περασμένο καλοκαίρι αλλά επί της ουσίας τίποτε δεν συνέβη, είναι λογικά η ομάδα επιχειρηματιών να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη.

Μάλιστα, απάντησε εγγράφως καθώς στην επιστολή που έστειλε στον Νίκο Λάσκαρη του διευκρινίζει α) ότι καθυστέρησε να απαντήσει διάστημα τριών μηνών β) ότι τα χρέη έχουν εκτοξευτεί και ότι γ) δεν σκοπεύει να αναλάβει αν ο ίδιος δεν αναλάβει τα χρέη προς το Δημόσιο τα οποία αντιστοιχούν στο 40% των συνολικών χρεών εταιρίας.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα