Κατσίβελης: «Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά ο τελικός»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Κατσίβελης: «Πρώτα ο Παναθηναϊκός, μετά ο τελικός»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα με την επιβλητική νίκη επί της Νεπτούνας, έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πλέον στρέφεται στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, πριν το τον τελικό με τη Βέντσπιλς. Αυτό τον χαρακτήρα έδωσε τουλάχιστον στον αγώνα ο Δημήτρης Κατσίβελης.

Και στη ρουλέτα... πρώτο τραπέζι Vista (21+)

Ο έμπειρος πλέι μέικερ – στη Media Day του ΠΑΟΚ – στάθηκε αρχικά στη νίκη επί της Νεπτούνας σημειώνοντας ότι η νίκη δεν ήρθε μέσα από την παραγωγικότητα στην επίθεση (σ. σ. κι σημείωσε η ομάδα του 91 πόντους) αλλά γιατί… «σκληρύναμε στην άμυνα, κάναμε καταπληκτική εμφάνιση στο δεύτερο δεκάλεπτο κι εκεί τελείωσε το παιχνίδι». Εξάλλου, οι περισσότεροι πόντοι του ΠΑΟΚ σ’ αυτό το διάστημα ήταν προϊόν της ικανότητάς του στο transition game.

Ο Κατσίβελης ρωτήθηκε και για την εμφανέστατη διαφορά που υπάρχει στην απόδοση της ομάδας, όταν αγωνίζεται εκτός έδρας. «Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα την ενέργειά μας. Συν τοις άλλοις, στα εντός έδρας παιχνίδια έχουμε και τον κόσμο μας. Θέλουμε να βρούμε σταθερότητα, αυτό είναι θέμα δουλειάς».

Σε ερώτηση σχετική με την αγώνα με τη Βέντσπιλς, υποστήριξε ότι «είναι ένας τελικός κι έτσι πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε. Θα πάμε για να πάρουμε την πρόκριση». Αυτό καταδεικνύει και η βαθμολογία καθώς η Νεπτούνας ήδη προκρίθηκε στην επόμενη φάση και το τέταρτο εισιτήριο από τον συγκεκριμένο όμιλο θα κριθεί στον αγώνα Βέντσπιλς-ΠΑΟΚ.

Προέχει όμως το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Ο Δημήτρης Κατσίβελης αναφέρθηκε στον Νικ Καλάθη και στην πρόκληση που νιώθει από τη στιγμή που θα τον αντιμετωπίσει. «Ο Παναθηναϊκός είναι από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ξεχωρίζω τον Καλάθη διότι, για να κρατήσεις τον Παναθηναϊκό χαμηλά, είναι απαραίτητο να περιορίσουμε τον Καλάθη. Για μένα είναι μια πρόκληση. Γενικά είναι πρόκληση να αντιμετωπίζω έναν πολύ καλό παίκτη στη θέση μου».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα