Φλιώνης: «Με την πλάτη στον τοίχο»

Gazzetta team
Φλιώνης: «Με την πλάτη στον τοίχο»

bet365

Ο Δημήτρης Φλιώνης ανέφερε πως ο Άρης είναι με την πλάτη στον τοίχο και πρέπει να κάνει νέα αρχή από το ματς με τον Κόροιβο (28/01, 17:00).

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

«Νίκη γιατί παίζουμε με την πλάτη στον τοίχο

Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε την περασμένη Τετάρτη τη νίκη, για την οποία παλέψαμε πραγματικά κόντρα στη Μπεσίκτας, για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας ό,τι έγινε και να 'καθαρίσουμε' το μυαλό μας.

Μπροστά μας έχουμε δύο κομβικά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα οποία είμαστε με την πλάτη στον τοίχο. Πρώτα, αυτό της Κυριακής στην έδρα μας με τον Κόροιβο, όπου πρέπει να επιστρέψουμε στις νίκες, παίζοντας ενωμένοι και συγκεντρωμένοι όλοι, με έναν σκοπό και στη συνέχεια αυτό της Τετάρτης, στην Ιταλία κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως η Αβελίνο.

Στον αγώνα του πρωταθλήματος που έρχεται, οφείλουμε να αντιδράσουμε απέναντι σε μια ομάδα που παίζει γρήγορα, απρόβλεπτα και με άγνοια κινδύνου. Πρέπει να μην αφήσουμε τον Κόροιβο να βρει ρυθμό, γιατί τότε είναι που γίνεται επικίνδυνος.

Είδαμε τα λάθη, που κάναμε στον αγώνα του πρώτου γύρου και ξέρουμε πως να αντιμετωπίσουμε τον αντίπαλο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να χαλαρώσουμε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, ακολουθώντας τις οδηγίες και το πλάνο των προπονητών μας και στο τέλος είμαι σίγουρος πως θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα