Αποφασίζει ο Λάσκαρης

Αποφασίζει ο Λάσκαρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αποφασίζει ο Λάσκαρης

bet365

Μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασίσει ο Νίκος Λάσκαρης για το μέλλον της ΚΑΕ Άρης. Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνάντησή του με τον Λευτέρη Αρβανίτη ο οποίος κατέθεσε τους βασικούς άξονες της πρότασής του και περιμένει την απάντηση του μεγαλομετόχου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ ουσιαστικά καλείται να επιλέξει μεταξύ δύο προτάσεων. Καταρχάς αυτής που του κατέθεσε ομάδα επιχειρηματιών η οποία προβλέπει την απεμπλοκή του από την εταιρία. Για την ακρίβεια η συγκεκριμένη ομάδα αναλαμβάνει την κάλυψη των 2/3 των χρεών της εταιρίας αλλά με αντάλλαγμα το 90% των μετοχών. Η δεύτερη πρόταση είναι αυτή του Λευτέρη Αρβανίτη η οποία προβλέπει την ανάληψη του μάνατζμεντ της εταιρίας με την ταυτόχρονη υπογραφή πληρεξουσίου μετοχών ούτως ώστε στην περίπτωση που βρει αγοραστή για την ΚΑΕ. Κοινώς να μπουν ενέχυρο οι μετοχές κι εφόσον βρεθεί νέος ιδιοκτήτης ο Νίκος Λάσκαρης να μην έχει απαιτήσεις.

Ο Νίκος Λάσκαρης καλείται εντός των επόμενων ωρών να αποφασίσει επί των συγκεκριμένων προτάσεων γνωρίζοντας ότι πλέον περιθώρια χρόνου δεν υπάρχουν λόγω της άθλιας κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα αλλά και της λαϊκής κατακραυγής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα