Μήτογλου: «Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη»

Μήτογλου: «Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη»

Γιάννης Σταυρουλάκης
Μήτογλου: «Το Λαύριο είναι η ευχάριστη έκπληξη»

bet365

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται το Λαύριο (22/1, 19:00) για τη 13η αγωνιστική της Basket League και ο Ντίνος Μήτογλου εξήγησε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να είναι προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο τους.

Το blog του φόργουορντ του Παναθηναϊκού στο esake.gr

«Καλησπέρα σας

Δυστυχώς, αυτή η διπλή εβδομάδα αγώνων στη Euroleague δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα για την ομάδα μας. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων πως το έργο μας θα ήταν δύσκολο καθώς αντιμετωπίζαμε τις δύο τελευταίες κατόχους του τροπαίου. Δύο ομάδες με απίστευτη ποιότητα. Παλέψαμε σκληρά. Κάναμε δύο πολύ καλά παιχνίδια αλλά τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Παίξαμε την άμυνα που θέλαμε, ωστόσο ήμασταν ιδιαίτερα άτυχοι με αποτέλεσμα να χάσουμε στο τέλος. Για ένα σουτ για ένα ριμπάουντ...

Κάπου εδώ θα ήθελα να αναφερθώ στην παρουσία του κόσμου που και στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ ήταν καταπληκτική. Γέμισε το γήπεδο και μόνο με τη φωνή του δημιούργησε απίστευτη ατμόσφαιρα. Πλέον κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια αρχής γενομένης από το αυριανό απέναντι στο Λαύριο. Πρόκειται για την ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος. Μια πολύ καλή ομάδα που παίζει και ωραίο μπάσκετ. Προφανώς και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα προκειμένου να φτάσουμε στην επίτευξη του στόχου μας.

Τα ξαναλέμε σύντομα

Κωνσταντίνος»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα