Επαφές με Χάντερ η ΑΕΚ

Επαφές με Χάντερ η ΑΕΚ

Κάτια Πετροπούλου
Επαφές με Χάντερ η ΑΕΚ

bet365

Σε προχωρημένο στάδιο επαφών με τον Βινς Χάντερ βρίσκεται η ΑΕΚ και δεν αποκλείεται να ανακοινώσει ακόμα μια μεταγραφή, μετά από αυτή του Παναγιώτη Βασιλόπουλου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Κοντά σε συμφωνία με τον Βινς Χάντερ βρίσκεται η ΑΕΚ.

Οι άνθρωποι της «Βασίλισσας» θέλουν να προχωρήσουν σε αλλαγές του ρόστερ, ώστε η ομάδα να ανανεωθεί, μετά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις που είχε κάνει.

Ένα από τα θέματα που απασχολούν την ομάδα είναι και αυτό στη θέση των ψηλών, αφού οι άνθρωποί της δεν φαίνονται ικανοποιημένοι από την υπάρχουσα κατάσταση.

Έτσι, άρχισαν επαφές με τον πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού και των Γκρίζλις και τις τελευταίες ημέρες βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, ώστε να έρθει το deal.

Ο 23χρονος παίκτης έμεινε ελεύθερος στις 13 Ιανουαρίου από την ομάδα του Μέμφις, στην οποία ήταν με two-way contract, έχοντας 16.2 πόντους, 8.5 ριμπάουντ, 1.4 κοψίματα και 2.2 ασίστ ανά παιχνίδι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα