Κρουμπάλι: «Τιμή μου να είμαι στο All-Star Game»

Κρουμπάλι: «Τιμή μου να είμαι στο All-Star Game»

Gazzetta team
Κρουμπάλι: «Τιμή μου να είμαι στο All-Star Game»

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι μίλησε για τις καλές εμφανίσεις του ΠΑΟΚ τον τελευταίο καιρό, αλλά και την ψηφοφορία για το All-Star Game της Πάτρας, στο οποίο θα ήθελε να βρεθεί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Αναλυτικά όσα έγραψε στο blog του ΕΣΑΚΕ:

«Οι νίκες, ο Φάρος και το All Star Game

Γεια σας φίλοι μου,

Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, καθώς παίρνουμε νίκες που χρειαζόμαστε για να είμαστε μέσα στους στόχους μας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Το σημαντικό για εμάς βέβαια, είναι να μην ενθουσιαζόμαστε! Είμαστε ικανοποιημένοι από τις νίκες, αλλά δεν είμαστε χαρούμενοι, γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και όλοι θα κριθούμε στο τέλος.

Στην Ευρώπη είμαστε πλέον σε καλύτερη θέση για την πρόκριση, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Το καλό είναι ότι η κατάσταση είναι στα χέρια μας και δεν μας απασχολούν τι κάνουν οι άλλες ομάδες.

Στο μυαλό μας όμως, είναι μόνο το ματς με τον Φάρο στη Λάρισα. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να φτάσουμε στη νίκη.

Εν τω μεταξύ, έχει ανοίξει η ψηφοφορία για το All Star Game. Αυτό το παιχνίδι είναι μια γιορτή για τους φιλάθλους. Εμάς μας ενδιαφέρει η πορεία της ομάδας μέσα στη χρονιά. Αν οι φίλαθλοι πιστεύουν ότι μου αξίζει να βρίσκομαι εκεί, θα είναι τιμή μου, αλλά αυτό που με απασχολεί εμένα, είναι τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας για Ελλάδα και Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα