Γιατράς: «Το Λαύριο μας έκανε ό,τι ήθελε»!

Κάτια Πετροπούλου
Γιατράς: «Το Λαύριο μας έκανε ό,τι ήθελε»!

bet365

Ο Μάκης Γιατράς τόνισε πως όταν «τρως» 101 πόντους δεν μπορείς να πεις πολλά, ενώ συνεχάρη με όλη του την καρδιά το Λαύριο και τον Χρήστο Σερέλη.

Ο προπονητής του Προμηθέα ανέφερε στην Συνέντευξη Τύπου: «Σήμερα παίξαμε με μία ομάδα που έχει εντυπωσιάσει μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Το απέδειξε στο γήπεδο ότι ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς, μετά το 15ο λεπτό νομίζω μας έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο. Προσπαθήσαμε να με κάποια χαμηλά σχήματα να ανατρέψουμε το σκορ, όπως κάναμε σε κάποια άλλα παιχνίδια, όμως δεν μπορέσαμε.

Όταν δέχεσαι 101 πόντους δεν έχεις να πεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να πεις είναι συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου, συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο σε μία πολύ ωραία ατμόσφαιρα, να ευχηθώ στο Λαύριο να συνεχίσει έτσι και στον φίλο μου τον Χρήστο Σερέλη να συνεχίσει έτσι, και εμείς θα προσπαθήσουμε από το επόμενο παιχνίδι να επανέλθουμε, στο προηγούμενο παιχνίδι με την Α.Ε.Κ..

Δείξαμε πάθος καταφέραμε και κρατήσαμε το παιχνίδι χαμηλά σήμερα. Όταν δέχεσαι 101 πόντους δεν μπορέσαμε να πάμε το παιχνίδι χαμηλά, δεν τα καταφέραμε, προχωράμε θα πω πως σήμερα ήταν μία δίκαιη νίκη του Λαυρίου και το λέω με όλη μου την καρδιά συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα