Γκίκας: «Ψαχνόμαστε τον τελευταίο καιρό»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Γκίκας: «Ψαχνόμαστε τον τελευταίο καιρό»

bet365

Ο Νίκος Γκίκας αναφέρθηκε στα προβλήματα που παρουσίασε ο Προμηθέας στο παιχνίδι με το Λαύριο.

Ο γκαρντ του Προμηθέα μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μετά την ήττα στο Λαύριο αναφέρθηκε στις αιτίες του κακού αποτελέσματος.

Ο Νίκος Γκίκας αναλυτικά ανέφερε...

«Για την προσωπική μου επίδοση αμα δεν συνδυάζεται με νίκη δεν έχω να πω κάτι. Ξέραμε οτι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ καλά γκάρντς. Είχαμε δουλέψει ειδικά για αυτό αλλά στο τέλος δεν καταφέραμε να περιορίσουμε κανέναν. Στην αρχή ελέγξαμε λίγο το παιχνίδι, αλλά το Λαύριο κατάφερε να καλύψει την διαφορά. Δοκιμάσαμε κάποια σούτ στο τέλος αλλά επειδή δε μπήκαν, χάσαμε όποια ελπίδα είχαμε.

Είχαμε σημαδέψει καλά τα mis match που είχε το Λαύριο στα πρώτα 15 λεπτά. Μετά η αντίπαλη ομάδα άρχιζε να πιέζει περισσότερο και να τρέχει παραπάνω. Εκεί δε μπορέσαμε για δύο περίπου λεπτά να ακολουθήσουμε τον ρυθμό τους και χάσαμε το παιχνίδι. Αν δεν μπορείς να ακολουθήσεις μια ομάδα όπως το Λαύριο έστω και για δύο λεπτά, θα χάσεις.

Θεωρώ ότι το υλικό υπάρχει. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά πληρώνουμε κάποιες αλλαγές που έχουνε γίνει. Έχουμε δύο νέα παιδιά τα οποία δεν έχουν καταφέρει ακόμη να μπουν στην ομάδα. Οι αντίπαλοι μας ήταν καλύτεροι από εμάς. Η θέση στην οποία βρισκόμαστε δεν είναι καθόλου τυχαία. Τον τελευταίο καιρό "ψαχνόμαστε" κάπως σαν ομάδα αλλά θα βρούμε και πάλι τον δρόμο μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα