Ο Μέξας παραιτήθηκε από τα Τρίκαλα

Ο Μέξας παραιτήθηκε από τα Τρίκαλα

bet365

Ο Κώστας Μέξας δε θα συνεχίσει στα Τρίκαλα αφού παραιτήθηκε μετά την ήττα από το Ρέθυμνο.

Η θεσσαλική ομάδα έχασε από το Ρέθυμνο στην έδρα της και πλέον η παραμονή στη Basket League έγινε εξαιρετικά δύσκολη.

Μετά τη λήξη του αγώνα ο Κώστας Μέξας υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή.

Πλέον στα Τρίκαλα εκτός από την αγωνιστική τους ανάκαμψη καλούνται να βρουν και τον επόμενο προπονητή τους.

Ο Έλληνας τεχνικός στις δηλώσεις του ανέφερε, «Νομίζω ότι η ομάδα χρειάζεται μία αλλαγή. Και αυτή η αλλαγή πρέπει να είναι ο προπονητής. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με την διοίκηση, στα παιδιά τα είπα, νομίζω ότι χρειάζεται ένα καινούργιο πρόσωπο να τους εμπνεύσει λίγο περισσότερο από μένα ώστε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Κανένα παράπονο δεν έχω από την διοίκηση της ομάδας, ότι ζήτησα το έκανε στο ακέραιο και γι’ αυτό όταν μία ομάδα έχει επτά ήττες συνεχόμενες πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και αυτή νομίζω είναι η καλύτερη λύση αυτή τη στιγμή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν στο πλευρό της ομάδας, ο καθένας είχε τον ρόλο του, ευχαριστώ και τους ανθρώπους στο γήπεδο που ότι ζητούσα το έκαναν και να ευχηθούμε η ομάδα να πετύχει τον στόχο της».

Για το τι έγινε και η ομάδα έχει αυτήν την εικόνα στα τελευταία παιχνίδια: «Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Χάλασε το μυαλό μας μετά τον ΠΑΟΚ. Αντί να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε πήγαμε προς τα πίσω. Δεν ξέρω τι έγινε, το νεαρό της ηλικίας των παικτών , η έλλειψη εμπειρίας;. Αλλά ήταν δικές μου επιλογές οπότε η ευθύνη ήταν δική μου. Δεν μπόρεσα να τους πείσω να αλλάξουν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των θεμάτων».

Για την διαιτησία: «Δεν μιλάω για την διαιτησία ποτέ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται».

Για το παιχνίδι: ««Ήταν ένα ματς που θέλαμε πολύ. Νομίζω ότι τα παιδιά έδωσαν πολλά πράγματα και αν είχαμε αυτή τη συγκέντρωση και σε άλλα ματς θα είχαμε άλλη κατάληξη. Στο τέλος, μια δύο ενέργειες μας ήταν λάθος, παίξαμε χωρίς ψυχολογία και το Ρέθυμνο κέρδισε δίκαια. Μας αδικεί που δεν κερδίσαμε».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα