Παίρνει τον Ομάρ Πρίουιτ (vid)

Παίρνει τον Ομάρ Πρίουιτ (vid)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παίρνει τον Ομάρ Πρίουιτ (vid)

bet365

Ο Άρης προσπαθεί να «γεμίσει» το ρόστερ του ενόψει της επανέναρξης του Πρωταθλήματος και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον 23χρονο φόργουορντ Ομάρ Πρίουιτ.

Ο Πρίουιτ άρχισε τη σεζόν στη Λιθουανία και στον τελευταίο του αγώνα με τη φανέλα της Σιαουλιάι (απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας) σημείωσε 29 πόντους σε 33 λεπτά συμμετοχής. Συνολικά στη Βαλτική Λίγκα έχει 9.4 πόντους, 4.6 ριμπάουντ και διακρίνεται κυρίως για την ευστοχία του έξω από τη γραμμή του τριπόντου καθώς σουτάρει με 39.4%. Ο Άρης τον επιλέγει λόγω της ικανότητάς του στο μακρινό σουτ, καθώς επίσης και γιατί υπό προϋποθέσεις μπορεί να παίξει και στη θέση «4».

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Πρίουιτ βρίσκεται στο ξεκίνημα της επαγγελματικής καριέρας του, είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι μόλις το καλοκαίρι υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιό του. Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο William&Mary στην τελευταία του σεζόν 15.7 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 3.2 ασίστ. Συνολικά είναι ο 5ος καλύτερος σκόρερ και ο 11ος καλύτερος πασέρ στην ιστορία του πανεπιστημίου.

Εφόσον οριστικοποιηθεί η συμφωνία με τον Ομάρ Πρίουιτ, μένει να φανεί αν ο Αμερικανός θα είναι απλή προσθήκη στο ρόστερ ή θα οδηγήσει στη λύση της συνεργασίας με τον Κάιλ Ουίβερ για τον οποίον ούτως ή άλλως δεν υπάρχει ικανοποίηση για το επίπεδο απόδοσής του.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα