Καστρίτης: «Όποια ομάδα χαλαρώσει, θα το πληρώσει»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Καστρίτης: «Όποια ομάδα χαλαρώσει, θα το πληρώσει»

bet365

Ο Γιάννης Καστρίτης αναφέρθηκε στη νίκη της Κύμης επί του Αρη που ήταν η τρίτη συνεχόμενη της ομάδας του.

Ο προπονητής της Κύμης μετά τη λήξη του αγώνα με τον Άρη ανέφερε...«Καταρχάς, να ευχαριστήσουμε τον κόουτς Γιαννάκη για τα καλά του λόγια. Είναι μία πολύ σημαντική νίκη για μας, απέναντι σε ένα ιστορικό αντίπαλο. Σεβόμαστε την ιστορία του Άρη, σεβόμαστε το προπονητή του και θεωρούμε τιμή την παρουσία του στο γήπεδο μας. Όλοι μας οι παίκτες γνώριζαν από την αρχή της εβδομάδας με ποια ομάδα θα παίξουμε και το αντιμετώπισαν με τεράστιο κίνητρο.

Γνωρίζαμε ότι ο Άρης θα είναι κουρασμένος και θέλαμε να στοχεύσουμε σε αυτό το σημείο και να παίξουμε καλή άμυνα. Αν βάλουμε όλα αυτά μαζί, το κίνητρο των παικτών μας και τη διάθεσή μας στην άμυνα, που αποτυπώνεται στα λάθη του Άρη και στα 12 δικά μας κλεψίματα μας που έφεραν 29 πόντους, νομίζω ότι αυτή είναι και η εικόνα του παιχνιδιού. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μας για την προσπάθεια τους, πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Πριν από 2 εβδομάδες είχαμε μηδέν νίκες και τώρα έχουμε τρεις. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο, όποιος χαλαρώσει έστω και λίγο είναι σίγουρο ότι θα το πληρώσει. Εμείς θα εκμεταλλευτούμε αυτές τις μέρες για να ξεκουραστούμε όσο γίνεται, γιατί τα παιδιά έχουν παλέψει πολύ όλο αυτό το διάστημα, και με μεγάλη ταπεινότητα θα συνεχίσουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα.

Να ευχηθώ περαστικά στον Μπένσον και γενικά σε όλη την ομάδα του Άρη να είναι υγιής. Επίσης, να ευχηθώ υγεία και στην ομάδα μας, να επιστρέψει ο Κάμερον όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μείνουμε όλοι μαζί ενωμένοι μέχρι το τέλος. Πολλά μπράβο στα παιδιά μας, είμαι πολύ ικανοποιημένος από όλους, από την προσπάθεια που κάνουν στην προπόνηση γιατί οι ομάδες χτίζονται στην προπόνηση. Όπως προπονείσαι έτσι και παίζεις. Ακόμα και τα παιδιά που δεν αγωνίζονται καθόλου είναι υπερπολύτιμα για εμάς.

Ο στόχος μας από την αρχή της χρονιάς είναι να πηγαίνουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι - παιχνίδι ξεχωριστά. Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί, να δουλεύουμε σκληρά και όσο δουλεύουμε όλα θα πάνε καλά. Τέλος θέλω να πω καλές γιορτές σε όλο τον κόσμο με υγεία πάνω από όλα. Να ευχηθώ ξεχωριστά στα παιδιά που βρίσκονται σήμερα εδώ πέρα και είναι στην κάθε συνέντευξη τύπου, αφού θα τα ξαναπούμε από κοντά το 2018»!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα