To «αντίο» του Πέτγουεϊ, εκτός προπόνησης ο Μοράντ

To «αντίο» του Πέτγουεϊ, εκτός προπόνησης ο Μοράντ

Βασίλης Βλαχόπουλος
To «αντίο» του Πέτγουεϊ, εκτός προπόνησης ο Μοράντ

bet365

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ βρέθηκε σήμερα(7/12) στο Nick Galis Hall, αποχαιρέτησε παίκτες και τεχνικό επιτελείο κι έτσι έκλεισε ο κύκλος του στον Άρη. Στην ίδια κατεύθυνση βρίσκεται και ο Ντεμέτρις Μοράντ.

Η απόφαση διακοπής της συνεργασίας με τον Μπρεντ Πέτγουεϊ λήφθηκε από τον ίδιο τον Νίκο Λάσκαρη στο περιθώριο των συναντήσεων που είχε την περασμένη Κυριακή(3/12) με παίκτες και τεχνική ηγεσία. Στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο Αμερικανός και της αδυναμίας του στο να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές απαιτήσεις, προστέθηκε και το επεισόδιο στην Πάτρα με οπαδούς του Άρη κι έτσι αποφασίστηκε να μπουν τίτλοι τέλους σε μια συνεργασία η οποία ούτως ή άλλως ήταν προβληματική. Για τον Άρη, η απόκτηση του Πέτγουεϊ στοιχειοθέτησε μεγάλο ρίσκο από τη στιγμή που το πρόβλημα(υγείας) διαπιστώθηκε από τον περασμένο Σεπτέμβριο κι εκ του αποτελέσματος η απόφαση να το βάλει στην άκρη κάθε άλλο παρά μπορεί να χαρακτηριστεί πετυχημένη.

Παίξε νόμιμα live στοίχημα με ελκυστικές αποδόσεις και δυνατότητα cashout* (21+). *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σε ότι αφορά τον Ντεμέτρις Μοράντ, το επεισόδιο που είχε με τον Παναγιώτη Γιαννάκη την ημέρα του αγώνα με την Οστάνδη απλά προστέθηκε σε μια εξίσου προβληματική συνεργασία. Διότι καμία από τις δύο πλευρές δε νιώθει ικανοποιημένοι από τη μέχρι στιγμής πορείας της συνεργασίας τους. Ο Αμερικανός δεν πήρε μέρος στη σημερινή(7/12) προπόνηση, όπως αναφέρει επισήμως η ΚΑΕ εκκρεμεί η απολογία του, αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρξε επίσημη επαφή με τον ατζέντη του για τη λύση του συμβολαίου του.

Εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους έμειναν οι Γιάννης Αθηναίου, Μιχάλης Τσαϊρέλης καθώς αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών δίχως να υπάρχει αμφιβολία για την παρουσία τους στον αγώνα της Κυριακής(10/12, 17:00) με τον Παναθηναϊκό στο Nick Galis Hall.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα