Παπακυριάκης: «Κίνητρο είναι το συμφέρον του Άρη»

Παπακυριάκης: «Κίνητρο είναι το συμφέρον του Άρη»

Παπακυριάκης: «Κίνητρο είναι το συμφέρον του Άρη»

Ο Δημήτρης Παπακυριάκης ήταν από τους ανθρώπους που συνόδευσαν το ζεύγος Λάσκαρη στο γραφείο της 11ης ανακρίτριας και σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε τόσο στο συγκεκριμένο ζήτημα όσο και στο αντίστοιχο της συνεργασίας με Τούρκους επιχειρηματίες.

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Yellow Radio αρχικά αναφέρθηκε στη σημερινή(23/11) παρουσία του Νίκου Λάσκαρη στο γραφεία της ανακρίτριας. «Βρέθηκα εκεί ώστε να συμπαρασταθώ ηθικά σε έναν φίλο και συνεργάτη, αλλά βρέθηκα εκεί και ως αντιπρόεδρος του Άρη. Προσήλθε και η κ. Ευσεβίου χωρίς κανένα πρόβλημα με την δικαιοσύνη, χωρίς να διώκεται, δεν υπάρχει κανένα ένταλμα σε ισχύ. Αυτήν την στιγμή (η υπόθεση) περνάει την βάσανο της ανάκρισης, που όπως γνωρίζουν όσοι κάνουν ποινικό είναι πολύ δύσκολη η θέση του κατηγορουμένου. Θα ανακριθεί, θα κριθεί εάν είναι ύποπτος φυγής ή εάν υπάρχει επικινδυνότητα. Εγώ είμαι αισιόδοξος και με τον τρόπο που χειρίζεται την υπόθεση ο συνάδελφος δεν νομίζω ότι θα υπάρξει πρόβλημα», είπε ενώ σχετικά με το ενδεχόμενο προφυλάκισης απάντησε ότι… «δεν νομίζω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο».

Ερωτηθείς για το ότι η εταιρία του αντιδίκου του Νίκου Λάσκαρη, Μιχάλ Σούμποτινς, διώκεται σε χώρες του εξωτερικού, απάντησε: «Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, την χειρίζεται ένας συνάδελφος με εξαιρετικό τρόπο, ας τον αφήσουμε να σχολιάσει μετά τις 11 Δεκεμβρίου ο ίδιος αυτά τα θέματα».

Σε ότι αφορά το ζήτημα της συνεργασίας με Τούρκους επιχειρηματίες, απάντησε: «Ξέρω ότι υπάρχουν συζητήσεις και ότι γίνονται επαφές, εγώ στην υπόθεση των συγκεκριμένων χορηγιών δεν έχω συμμετάσχει, είναι κάτι που χειρίζεται η οικογένεια και περιμένουμε εξέλιξη. Εγώ το μόνο που είπε είναι ότι μου αρέσει πρώτα να γίνονται οι δουλειές και μετά οι ανακοινώσεις, εύχομαι να είναι η κατάληξη θετική. Ξέρω όμως ότι η οικογένεια το βλέπει πάρα πολύ προσεκτικά το θέμα, και ότι γίνει θα γίνει με κίνητρο το συμφέρον του Άρη», είπε και ρωτήθηκε για την αιχμηρή ανάρτηση που είχε κάνει στο Facebook.

«Άκουγα και εγώ πολλά, και εγώ θέλω να υπάρχει ένα ευτυχές αποτέλεσμα, αλλά ξέρω πολύ καλά ότι οι δουλειές γίνονται χωρίς δημοσιότητα, δεν στράφηκα προσωπικά κατά κανενός, απλά εκείνο που με ενδιαφέρει είναι να γίνει το καλύτερο για τον Άρη. Εγώ δεν πήγα να μαλώσω κανέναν, ούτε ζήτησα να βγω σε κάποιο ράδιο, ούτε με ενδιαφέρει να κάνω λεζάντα, λέω με κάθε ειλικρίνεια ότι δεν ήξερα το πόση δημοσιότητα να πάρει τέτοια έκταση το θέμα, περίμενα ότι θα είχε αποδέκτες κάποιους ανθρώπους, μπορεί να ήταν και  λάθος μου. Το μόνο που θέλω είναι να βρω λύση από όπου και αν προέρχεται. Αλλά ξέρω ότι η δημοσιότητα πιο πολύ κακό κάνει παρά καλά».

Σε ότι αφορά τα χρέη της ΚΑΕ, είπε: «Έχουν δοθεί χρήματα, δίνονται χρήματα, αλλά χρειάζεται οπωσδήποτε να μπει ένα μεγάλο ποσό. Πρέπει να κλείσουν τις περσινές ιστορίες, υπάρχει μπάτζετ το οποίο τρέχει, και πρέπει να βρεθεί μια λύση. Το επόμενο ζήτημα είναι η ευρυθμία της ομάδας και το να υπάρξει λύση με τις προσφυγές, αλλά για να γίνουν όλα αυτά πρέπει να βρεθούν χρήματα, τα προβλήματα λύνονται με λεφτά όχι με λόγια.

Best of internet