Ο Τρις… κερδίζει χρόνο

Ο Τρις… κερδίζει χρόνο

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Τρις… κερδίζει χρόνο

bet365

Φαίνεται ότι η νίκη στο Ρέθυμνο οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ στην απόφαση παράτασης της παραμονής του Μπράντον Τρις καθώς πρώτα θέλουν να δουν τη λειτουργία της ομάδας με την παρουσία του Φίλ Γκος.

Σχέδιο ριζοσπαστικών αλλαγών καταστρώθηκε από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ αλλά με την επιφύλαξη αποφυγής εφαρμογής του στην περίπτωση που διαπιστωθεί καλύτερη λειτουργία. Στον τελευταίο αγώνα στο Ρέθυμνο εκτιμήθηκε ότι η ομάδα έκανε καλύτερη διαχείριση του παιχνιδιού και σε συνδυασμό με την πρόσφατη απόκτηση του Φιλ Γκος, αποφασίστηκε να μην γίνει σε άλλη κίνηση ενίσχυσης. Πρώτα θέλουν να δουν την «αντίδραση» του συνόλου με την ενσωμάτωση του έμπειρου Αμερικανού.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ο Μπράντον Τρις κερδίζει χρόνο και παράλληλα την ευκαιρία να βελτιώσει την αγωνιστική εικόνα του ούτως ώστε να διατηρήσει τη θέση του στην ομάδα. Είναι δεδομένη η αμφιβολία στο πρόσωπο του Αμερικανού, είναι επίσης σαφές ότι δεν έχει ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου αλλά στους επόμενους αγώνες έχει τη δυνατότητα εδραίωσης στην ομάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα