Επισκέφτηκε σχολείο ο Κρουμπάλι (pics)

Επισκέφτηκε σχολείο ο Κρουμπάλι (pics)

Επισκέφτηκε σχολείο ο Κρουμπάλι (pics)

bet365

Ο Ουσμάν Κρουμπάλι επισκέφτηκε δημοτικό σχολείο στη Θεσσαλονίκη και έδωσε χαρά σε δεκάδες παιδιά.

Η επίσημη ενημέρωση του ΠΑΟΚ αναφέρει, «Ήταν ένα πολύ διαφορετικό και πολύ όμορφο πρωινό. Για αυτό και ο Ουσμάν Κρουμπάλι δεν είχε καμία απολύτως αναστολή στο να περάσει το πρώτο πρωινό ξεκούρασης, μαζί με τα παιδιά του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Στο πλαίσιο της «εβδομάδας επιμόρφωσης» και σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη και το 16ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ μαζί με τον καλαθοσφαιριστή Ουσμάν Κρουμπάλι, συμμετείχε σε μία πολύ όμορφη εκδήλωση η οποία ανέδειξε τις αξίες του αθλητισμού και της εκπαίδευσης.

Ο διευθυντής του 16ου Δημοτικού Σχολείου Κώστας Βασιλειάδης και οι εκπρόσωποι του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη, υποδέχθηκαν τον Κρουμπάλι. Ο αθλητής του ΠΑΟΚ έγινε δεκτός μέσα σε αποθέωση από τους μαθητές του σχολείου, μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το πώς έφτασε στο σημείο να παίζει επαγγελματικό μπάσκετ, ενώ στη συνέχεια έπαιξε μπάσκετ με τα παιδιά, βγήκε φωτογραφίες και υπέγραψε αυτόγραφα. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Σταυρούπολης-Ηλιούπολης, ενώ στη συνέχεια έγινε και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου.

«Ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να αισθανθώ και πάλι σαν παιδί. Ήταν πραγματικά εξαιρετικό να μοιραστώ μερικές θετικές σκέψεις με όλα αυτά τα παιδιά. Ήμουν κι εγώ παιδί, σε αυτή την ηλικία και τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβω την ευθύνη να τους μιλήσω και είμαι πολύ χαρούμενος που εκπροσώπησα τον ΠΑΟΚ. Κι ευχαριστώ τους υπεύθυνους του σχολείου, αλλά και τους εκπροσώπους του Προξενείου που μου έδωσαν τη δυνατότητα να είμαι εδώ σήμερα», σχολίασε ο Κρουμπάλι για την παρουσία του στη σημερινή εκδήλωση…

Φωτογραφικό υλικό από την σημερινή εκδήλωση στην επίσημη σελίδα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα